| mastadont a întrebat:

Rum dum dum, rum dum dum, tichi taka rum dum dum, urmează o întrebare cum v-a obișnuit prietenul și confidentul vostru mastadont, o întrebare atât de bizară încât nu m-aș mira ca unii din voi să fi pățit așa ceva. Este de fapt o pățanie reală pe care mi-a povestit-o un prieten de-al meu care e mare gagicar și umblă și cu 5 femei o dată, E aproape mort săracu, doarme pe el la muncă. În fine, povestea sună cam așa:
Tipul ăsta și-a adus o nouă cucerire la el acasă și, nici una nici alta, s-au băgat în pat sub plăpumioară, dezbrăcați și gata de treabă. Fata mai timidă dar dornică de a gusta din plăcerile dragostei bagă capul sub pătură și începe să-i facă prietenului meu un oral. Acesta însă, nemulțumit de priveliștea suboptimală datorită blestematei de pături, trage brusc de pătură pentru a admira în toată splendoarea actul divin de care se bucura. Când dă pătura la o parte însă, fata urlă din toți bojocii iar el, în loc să o vadă pe tipă cum linge înghețata privește stupefiat cum tipa își descâlcește căștile, care îi fuseseră smulse cu brutalitate din urechi de acțiunea intempestivă a amicului meu pezevenghi. Bulversat și uimit peste măsură, acesta o întreabă ce făcea cu căștile și cu telefonul într-un moment atât de crucial al relației lor. Amărâtă și rușinată, tipa recunoaște că este începătoare în misterele dragostei și asculta un tutorial pe Youtube despre cum să faci oral, ca să nu se facă de râs.
Voi cum ați reacționa la o astfel de situație ieșită parcă dintr-o comedie despre modul în care ne afectează tehnologia viața modernă? Voi v-ați uitat la tutoriale înainte de a face cunoștință cu complicatele mistere ale sexului?

8 răspunsuri:
| mastadont explică (pentru dullcat):

M-ai lămurit complet. laughing laughing O descriere ceva? Nu de alta dar eu sunt nevăzător din naștere. Nu îmi place să menționez acest lucru prea des, mă consider un om normal, dar în unele cazuri îmi e imposibil să înțeleg mesajul, mai ales dacă este doar o imagine. Nu-i bai, poate mă ajută chat GPT big grin

| dullcat a răspuns (pentru mastadont):

Scrie: Off all the things that never happened, this never happened the most.

Mulțumesc pentru descriere. Lumea asta e mult mai ciudată și imprevizibilă decât crezi, am văzut eu și mai și.
Uităte doar regulat la știri și o să prinzi câte un diamant de nu-ți vine să crezi, ca cel care s-a dus să dea banii înapoi pe care îi primise mită că nu rezolvase treaba de exemplu... Dacă stau să mă gândesc bine mai sunt destule, ba chiar și eu am pățit anumite chestii de care și acum mă amuz teribil, chiar mi-ai amintit de o întâmplare foarte amuzantă prin care am trecut când aveam vreo 20 de ani, va urma o întrebare mai mult ca sigur, trebuie doar șlefuită și scoasă de la depozit big grin

| dullcat a răspuns (pentru mastadont):

Cum spui tu.Din fericire, am renuntat de mult la cablul tv, implicit la a urmari stirile. Daca e ceva important aflu si de pe internet, din discutiile cu ceilalti din cercurile sociale etc.

într-un fel e mai bine așa, eu mă uit la știri mai mult de amuzament, dar e și un exercițiu bun de a citi printre rânduri, de a încerca să discerni cât este real și cât este inventat, ce e bazat pe surse și ce e exagerat și fără vreo bază verificabilă, etc. În rest, prefer documentare, decât să stau să caut eu unul, dau pe history și văd ce se difuzează, e mai interesant să vrei să vezi ceva și să nu ști ce va fi până nu muți pe programul respectiv decât să cauți lucruri pe subiectele care te interesează și pe restul să le lași baltă.

| FindMyName a răspuns:

Nimeni nu se naste priceput la orice, dar nici asa de tembel sa fii incat sa faci ca fata din poveste.
Daca chiar esti asa de nepriceput, te uiti la tutoriale, dar din timp..nu cand esti pe punctul de a o face! Ca la scoala, inveti de azi ca sa stii maine.

| CarmenCraciun a răspuns:

V-au ''tras'' internet la Grajduri sau accesezi internetul din cabinetul doctorului?