M-ai lămurit complet. O descriere ceva? Nu de alta dar eu sunt nevăzător din naștere. Nu îmi place să menționez acest lucru prea des, mă consider un om normal, dar în unele cazuri îmi e imposibil să înțeleg mesajul, mai ales dacă este doar o imagine. Nu-i bai, poate mă ajută chat GPT
Mulțumesc pentru descriere. Lumea asta e mult mai ciudată și imprevizibilă decât crezi, am văzut eu și mai și.
Uităte doar regulat la știri și o să prinzi câte un diamant de nu-ți vine să crezi, ca cel care s-a dus să dea banii înapoi pe care îi primise mită că nu rezolvase treaba de exemplu... Dacă stau să mă gândesc bine mai sunt destule, ba chiar și eu am pățit anumite chestii de care și acum mă amuz teribil, chiar mi-ai amintit de o întâmplare foarte amuzantă prin care am trecut când aveam vreo 20 de ani, va urma o întrebare mai mult ca sigur, trebuie doar șlefuită și scoasă de la depozit
într-un fel e mai bine așa, eu mă uit la știri mai mult de amuzament, dar e și un exercițiu bun de a citi printre rânduri, de a încerca să discerni cât este real și cât este inventat, ce e bazat pe surse și ce e exagerat și fără vreo bază verificabilă, etc. În rest, prefer documentare, decât să stau să caut eu unul, dau pe history și văd ce se difuzează, e mai interesant să vrei să vezi ceva și să nu ști ce va fi până nu muți pe programul respectiv decât să cauți lucruri pe subiectele care te interesează și pe restul să le lași baltă.
Nimeni nu se naste priceput la orice, dar nici asa de tembel sa fii incat sa faci ca fata din poveste.
Daca chiar esti asa de nepriceput, te uiti la tutoriale, dar din timp..nu cand esti pe punctul de a o face! Ca la scoala, inveti de azi ca sa stii maine.
V-au ''tras'' internet la Grajduri sau accesezi internetul din cabinetul doctorului?
AlexEjmecheru întreabă: