| Lexiiii a întrebat:

S-a intors! Suntem de 3 luni impreuna sau am fost. O luna a fost plecat la tara si ieri sa intors.Ieri dimineata am primit un sms de la el in care imi spunea sa ne despartim pentru ca sunt mai mica de cat el. El are 19 ani si eu 15.Pana acum nu a fost nici o problema, de ce e acum? Nu inteleg. Ce la facut sa se schimbe.Azi l-am vazut si am simtit ca paralizez, nu am mai simtit asa ceva in viata mea.
Si mai ales ca nici nu ma bagat in seama. Oricum eu nu cred ca el ma iubeste.As vrea sa inteleg, dar nu pot.Si nici nu stiu ce sa fac.
Il iubesc, si nu stiu ce sa fac. Uneori ma facea sa ma simt asa de bine. Si acum a vrut sa ne despartim, pentru un motiv asa de stupit. Oricum el e genul mai smecher.
Vrun sfat? Multumeschappy

Răspuns Câştigător
| forever13 a răspuns:

Mdahee hee multi sau cel mai probabil aproape toti indargostiti au patit asta :p. Acum il iubesti mult si pur si simplu esti oarba, nu poti vedea adevarul sau daca il vezi nu il poti accepta, nu vrei happy off... si eu am patit-o si iubitul meu inainte a fost indragostit de una care nu l-a iubit a fost din mila cu el si el nu putea vedea nimic. Uite tu ai 15 ani, el 19 poate e vorba ca el vrea fete mai mari cu care sa se culce, iar la tine nu cred ca a tinut fiindca ai dreptate motivul e foarte stupid. Acum trebuie sa te trezesti, sa iesi din anestezie, uitate pe geam si vezi atenta realitatea, ai toata viata inainte si el nu va fi ultimul tau iubit stiu ca e greu dar o sa vezi incet - incet va fi totul bine :p si faza cu sa il recuceresti fa-o daca tii asa de mult, dar eu nu as garanta ca ati avea o relatie definitiva sau de lunga durata, sunt cazuri mai rare

7 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna,in dragoste nu conteaza varsta, el stia cati ani ai si daca te considera mica pentru el nu se baga cu tine, dar asta nu a fost motivul adevarat pentru care s-a despartit de tine.Are el alte motive, dar eu cred ca ar trebui sa nu ii mai dai importanta, sa incerci sa il uiti...fi indiferenta cu el, daca te-a lasat nu merita sa suferi.
Si eu aveam 15 ani cand m-am bagat cu prietenul meu si el avea 20 si asta nu ne-a impiedicat sa ne iubim, suntem de aproape 3 ani impreuna.In fine,ideea e ca fie nu te-a iubit cu adevarat, fie are pe alta sau ceva l-a determinat sa ia aceasta decizie si nu e vorba de varsta ca ai fi prea mica, asta a fost un pretext cu siguranta.

| mgtow a răspuns:

A gasit alta.

| Amalia2305 a răspuns:

Heeii...imi pare rau sa-ti spun dar parerea mea este ca in timpul in care el a fost plecat la sat si-a gasit alta fata, probabil mai apropiata de varsta luithinking Apoi daca spui ca nici nu te-a bagat in seama inseamna ca nici nu a tinut la tine (parerea mea) pana si faptul ca s-a despartit de tine printr-un sms inseamna ca si-a gasit alta fata sad... sper sa nu te superi pe mine, dar asta este parerea mea happy :*

| MsPisic a răspuns:

Daca e genul acela, mai bine incerci sa il uiti...Baietii astia mai smecherasi sunt foarte greu de cucerit,e foarte greu sa ii faci sa se indragosteasca si mai ales sa ii faci sa renunte sa insele.
Parerea meaa este ca fie a gasit alta fata, fie pur si simplu ceea ce ai tu nu e ceea ce cauta el sau s-a cam plictisit de tine...sad
Te pup, si sper sa iei cea mai buna decizie!

| zzi988 a răspuns:

Buna! Uite poate ca el a stat cu tine doar asa din plictiseala ceea ce e cam clar din ce ai spus... Te sfatuiesc sa gasesti pe cineva pe care merti sa il iubestii ...Si incearca sa-l uiti daca el nu te baga in seama nici tu nu trebuie sa ii dai atentie oricum sti cum se spune ca daca nu il bagi in seama te va placea mai multt.Mlt succes in noile cuceririi:X:X

| DracusorDeMik a răspuns:

Cred ca e mai bine sa il uiti... Si mai tarziu o sa isi deA SEama ce a facut... Sper ca te ajuta :*

| puccaaa a răspuns:

Nu te merita`,, trateaza`l ca indiferenta`... arata`i ca nu-ti pasa`. si asa vei observa daca` tinea cat de cat la tine sau nu. posibil sa`si fi gasit pe altcnva acolo. "la tara`"... daca` tii la el te sfatuiesc sa` uiti de el.