| ralumihai a întrebat:

S-a rupt prezezativul si a ejaculat in mine. Am stat doua minute si am facut si al doilea nr.la al doilea nr nu a ejaculat in mine. E posibil sa fi ramas gravida?

5 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Posibilitatea se a ramane insarcinata este cuprinsa intre 0% si peste 90%. Depinde DOAR de momentul in care a avut loc sexul. In cazul in care sexul respectiv a fost intretinut intruna dintre cele 4-5 zile ale PERIOADEI FERTILE a ciclului menstrual actual, posibilitatea de a se forma o sarcina este de la mare la foarte mare. Insa in cazul in care sexul a avutloc in afara perioadei fertile probabilitatea de a se forma o sarcina este foarte mica de 3-5% si scade pana spre limita de a fi imposibila cu cat momentul intretinerii sexului este mai apropiat de perioada de menstruatie. Deci doar tu poti sti precis/exact in ce situatie te afli, fiindca nu ai precizat in ce moment al ciclului menstrual a avut loc sexul respectiv. Sanatate!

| AlexDFY a răspuns:

Daca a ejaculat in tine e 100% logic ca vei ramane gravida

| corbulalbrosu a răspuns (pentru AlexDFY):

Si in cazul tau raspunsul pe care i l-am dat lui AnonymousSSR este la fel de logic si corect.

| AnonymousSSR a răspuns:

Logic, ca o sa ramani gravida

| corbulalbrosu a răspuns (pentru AnonymousSSR):

Este evident si logic ca habar nu ai ce inseamna logica si tot logic esti complet "paralel" in privinta mecanismului de reproducere.