Da or murit foarte mulți bărbați din acestă cauză pentru că le-o murit **** și s-or decis că vor și ei să se sinucidă
In 2017 a murit un adolescent deoarece intr-o ora s-a masturbat de nu stiu cate zeci de ori, dar cred ca avea si probleme cardiace. Ma gandesc deja dupa 2 3 4 labe nu iti mai functioneaza in niciun fel penisul
Poti sa mori de la orice tip de efort atat timp cat dureaza destul de mult, organismul cedeaza la un momentat. La masturbare e trebuie doar absurd de mult, poate 20-30 de ore si sa ai si ceva probleme de sanatate.
Poti citi o carte in timpul asta. Mergi la biblioteca, si citeste lasa prostiile.
Am făcut asta, dar în momentul acela nu aveam chef de nimic.
Daca e sa faci infarct, faci de la efort mare. Masturbarea nu e efort mare.
Da,well tehnic e posibil dar puțin probabil să mori de la masturbare în exces, dar poți muri masturbându-te?
Aparent da, dacă ești sensibil să zicem că poți fi predispus oricând la infarct din cauza unor probleme cardio-respiratori, excitarea crește tensiunea, dacă fantezia ta e destul de intensă psihologic încât să-ți crească tensiunea ca naiba riști un atac de cord și moartea.
Nici pentru cineva cu problema cardio căreia o creștere de tensiune îi poate fi fatală?
La modul asta, infarctul poate apare oricand, chiar si in somn. In orice caz masturbarea nu este efort fizic intens. O jumatate de ora de masturbare consuma in plus 90 kcal. Jumatate de ora de fotbal circa 300 kcal. Mers la 11 km/h arde circa 450 kcal intr-o jumatate de ora.