Ganama, ceea ce spui tu nu prea are logica (fara suparare). De ce? Pentru ca daca ar fi existat iubire nu s-ar fi ascuns de tine cand ar fi vorbit cu altele/altii. Daca se ascunde este clar ca are ceva de ascuns fata de tine si... daca nu cumva are probleme cu politia sau cu mafia, probleme de care nu vrea ca tu sa stii, atunci NU are de ce sa se ascunda.
Daca as pati eu asa ceva, in clipa in care as afla cu siguranta ca se ascunde de mine atunci as pune capat relatiei. Probabil i-as mai oferi inca o sansa daca am sentimente foarte puternice pentru ea, dar altfel nu.
Eu una nu l-as ierta, oricat l-as iubii.Din moment ce ma inseala, inseamna ca nu ma respecta nu se gandeste la suferinta pe care mi-o provoaca inselandu-ma.Iar daca doar vb cu altele, clar m-as supara.dar depinde si ce discuta cu ele, si pana unde s-a ajuns. Poate l-as parasii, poate nu..Insa inselatul nu iert niciodata, sunt suficienti baieti! Nu ma respecta, pentru mine nu mai inseamna nimic!
Este greu pana dai prima palma, dupa nu te mai poti opri. Vorbe spuse de bunicul catre tatal meu, care la randul meu le-am aflat si eu mai tarziu. Dumnezeu sa-i ierte pe amandoi. Ce este important, este ca nu se aplica doar in legatura cu o palma data unei femei ci in general unui comportament ieftin, de mahala. Practic, subscriu commentului adus de cireasadulceamaruie... (ciudat nume by the way).
Nu as ierta pentru nimic in lume. Atata timp cat eu ii sunt fidela pot sa am pretentia ca daca nu mai simte nimic pentru mine sa aiba decenta sa spuna si sa nu isi bata joc de mine.
Daca as avea o relatie stabila si binainteles as iubi, as putea sa iert si sa trec peste asta, dar doar dupa ce m-as asigura ca nu s-ar repeta.
In cazul in care s-ar ascunde ca vorbeste cu altele, aici depinde de partenera.Iti dai seama ca daca e o persoana foarte geloasa care nu suporta nici macar sa saluti o alta femeie si face crize de gelozie din nimicuri, este clar ca iti va ascunde asta, pentru a evita certurile.
Depinde de fiecare cum isi castiga incredere in persoana de langa el.
Si sa stii ca sunt multe femei care sunt inselate ani la rand, avand chiar o relatie stabila si ori nu isi dau seama, ori inchid ochii si accepta situatia.
As ierta, dar cu siguranta nu l-as uita NICIODATA.
Sincer, daca il iubesc foarte mult l-as ierta, ca mi-as da seama ca as suferi mult mai mult daca l-as parasi
Parerea mea este ca nu are rost sa le iertam fiecare greseala. Pana la urma balta are peste. Adica exista atat de multi in lumea asta incat nu are rost sa stam la picioarele unui bou. Daca a gresit odata si fapta nu e grava poate doar poate se trece cu vederea insa nu ma prea astept la asta.
Draga Ganama si eu am fost in aceeasi situatie dar totu s-a destramat dupa vreo 2 saptamani. daca tu ierti el/ea ar mai face inca o data si inca o data si dupa si tu te-ai cam satura.nu merit iertare nimeni nu are nici un drept sa te calce in picioare si sa mai faca parte din viata ta
Ai dreptate, depinde, doar daca ii pare foarte rau si nu o mai face...te gandesti ca iubesti persoana aia si asa spun si eu ca nu cred ca as putea ierta asta...dar ma gandesc si la alte lucruri.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: