| UnchiulRamiz a întrebat:

Sa aveți șansă să faceți sex cu o tipă măritată, care arata acceptabil sau mai pufoasa, ați face-o? Mai mult pe cei singuri dar pot răspunde si cei insurati.

39 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

Depinde cit de normala la cap e. Sa nu fie enervanta. Sa nu fie crestinopata. Sa nu fie psihopata. Sa nu fie obsesiv-compulsiva ca vara-mea. Sa nu fie de-aia cu "Dar vai, eu nu fac ASA CEVA!" si alte dume de-astea. Daca e desteapta si pufoasa, poate sa slabeasca. Daca e proasta/dementa, slabe sanse sa isi revina... P.S. Ca e casatorita, mi se rupe. Ar fi totusi o idee sa aflu mai intii DE CE se baga la asa ceva. Daca e cu vreun dement violent si nu are sange in ea sa il lase pe ala si cauta afectiune si normalitate la altii, cu riscul ca dementul sa afle si sa le rupa picioarele si alora... mai bine nu.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru cehos69):

Urit, burta. Bani nu are, masina are, irelevant. E destept? Jovial? Ai ce discuta cu el? O are de vreo 20 de centimetri? big grin

| UnchiulRamiz explică (pentru GabiDumitrescu):

Sa muște sau cine știe ce când e pe culmile placerii. Sa nu fie de aia ce da la cap sau cu crize incontrolabile. Te bagi dar sa ști cauzele și problema, nu asa, ca e buna de pl tongue

Degeaba e mărime, dacă potenta e slaba sau deloc laughing Eu sunt slim fit sau aproape, broscoiul ala raios nu sunt. Mașina nu am, ea sa aibă nu merge?

| UnchiulRamiz explică (pentru cehos69):

Sa dea un tel când sunt ok, sa vada sunt bun măcar in pătuț rolling on the floor

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru UnchiulRamiz):

Asta e partea a doua. In cazul mentionat, pe la 20 de ani e imposibil sa nu ai si potenta din belsug, asta daca nu cumva esti extrem de bolnav/drogat. Legat de tine, tot vad ca iti pui intrebari stupide pe aici si cauti plusuri in mizerii materiale. Cel mai mare plus, ala care straluceste ca diamantul pentru femeile adevarate, e increderea in sine. Plus ceva inteligenta si o atitudine pozitiva in general.

Si daca musca sau te ia la palme, ce? Esti barbat sau cirnat?

Nu ai văzut ce zicea nea Jijel? De ma doare mie nu îmi place asa, nu vreau rolling on the floor asta becaliotu, bani o făcut, dar cred ca la fotbal e pe lângă tare. Carnat7csa nu mi-l muște, ca mi-l mai trebuie. Impotenți sunt și pana în 30 ani, nu ma număr printre ei.

Poate sa te doara dupa un pic. Gen una care ti-o suge pana nu mai ai nici o picatura si dupa aia ti-o ia la palme. Eventual si un pumn in oo. Decit deloc. big grin