| Struuumf a întrebat:

Sa continui cu povestea, m-am impacat cu prietenul meu. Nu i-am mai "scos ochii" cu faptul ca iese noptile, dar ma rog, tot nu e la fel ca inainte. si faza e ca tot el a venit la mine sa ne impacam... si chiar nu il inteleg. vineri pleaca in alta tara, pentru toata vara. si sunt cam derutata. ca daca dupa ce se intoarce se va purta tot asa cu mine o sa imi para rau ca mi-am pierdut vara asteptandu-l pe el. si pe de o parte l-as astepta pentru ca il iubesc. Dar cred ca dupa ce va veni va sti mai sigur ce vrea sa faca cu viata lui, daca simte ca ma iubeste, daca vrea sa ramana cu mine. Voi ce sfat imi dati? Cum sa procedez cu el? Cum sa ma comport ca sa imi dau seama cat de cat de ceea ce trebuie sa faac. Serios. Dau funda!:*

Răspuns Câştigător
| SpecialGirl a răspuns:

Din cate vad nu prea are de gand sa isi schimbe comportamentul fata de tine si iti da de inteles ca cel mai bine ar fi sa iti gasesti pe altcineva.Cel mai bine ar fi sa-l intrebi daca te iubeste si daca are de gand sa se schimbe doar de dragul tau. Daca raspunsul e negativ nu cred ca mai are rost sa continui relatia.Baftahappy

0 răspunsuri: