Sunt 2 variante:
-sa fi zis asta doar sa te impresioneze si sa iti faca o parere buna
-sau chiar sa fi zis asta pentru ca asta a simtit sa zica. Daca a zis din suflet e deosebit adica azi multi baietii fac sex nu dragoste...
Imi place genul asta de baiat.mai bine asa decat sa sara pe tine sa te calareasca. este bine mai intai sa va cunoasteti, sa comunicati si sa te respecte
Sunt de acord cu el - tot baiat sunt si e clar ca a face dragoste e cu mult peste a face sex. Si da, o relatie trebuie luata incet - dar cum totul e relativ, nu putem stii exact ce inseamna acest "incet" - putem considera ca daca intr-o relatie se face prima data sex dupa 2 saptamani, cei doi au "luat-o incet" pe langa altii care fac sex dupa 3-4 zile; totodata, cei cu 2 saptamani, s-au grabit, in comparatie cu cei care au facut-o prima data dupa 3-4 luni, de exemplu. Eu unul am facut prima data sex cu prietena mea dupa o luna; daca a fost bine sau nu, nu stiu. eu zic ca a fost ok si nu am grabit-o deloc. In schimb am un prieten care a ajuns la faza aceea dupa 6 luni si sunt si acum impreuna, dupa vreo 4 ani.
Este o vrajeala foarte mare ) si de obicei multe viseaza la un astfel de baiat, problema este ca sant aproape inexistenti... asa ca... nu stiu tu stii mai bine, cu grija!
Probabil ca mai exista si baieti de astia dar rar. Majoritatea doar se prefac timizi ca sa obtina ce-si doresc si crede-ma ca asa obtin multe. :]
Deci el are dreptate...la inceputul relatiei este mai bine sa faci dragoste.ca e magic cum a zis el...acum u faci ce stii