Pro, orice in sex e permis si virtual si nevirtual atat timp cat cei doi sau cati or fi consimt, si nu face rau la cineva.
Pentru sfantul ala nu sunt ok, sa citeasca cantarea lui solomon sau povestea asta
Saul a zis: „Aşa să vorbiţi lui David: ‘Împăratul nu cere nicio* zestre; ci doreşte o sută de prepuţuri de ale filistenilor, ca să-şi răzbune** pe vrăjmaşii lui.’" Saul avea de gând† să facă pe David să cadă în mâinile filistenilor.
7 David s-a sculat, a plecat cu oamenii* lui şi a ucis două sute de oameni dintre filisteni; le-a adus prepuţurile şi a dat împăratului numărul întreg, ca să fie ginerele împăratului. Atunci, Saul i-a dat de nevastă pe fiică-sa Mical
Si te doare pe tine in sosete ca pentru sfantu ala nu esti ok, nu e nici o problema, si inca ceva, daca tu te simti bine cu tine si ai oameni care te apreciaza, te plac, te respecta asa cum esti, atat conteaza, ignora-i pe cei care nu te accepta asa cum esti, eu asa am facut. Niciodata nu am incercat sa fiu altfel de cat sunt ca sa fac pe plac altora.
anonim_4396 întreabă:
linarkfts întreabă: