Ești la fel ca și mine.
Cel mai nașpa e ca prietenii tăi să nu își dea seama ce poți face tu pentru ei și cum ai face în locul lor.
Eu suport chestiile astea zilnic chiar de la prieteni dar na, dacă mama a vrut să mă facă așa, rămân așa toată viața.
Nu te schimba, ramai tot sufletist dar selecteaza-ti prietenii sau persoanele care nu stiu sa aprecieze ca langa ei un om sufletist
Ai rabdare, te vei schimba cu timpul. Si eu am fost asa, dar aproape mi-a trecut.
Buna
Uite poate e bine sa fii nepasatoare cu unele persoane, insa crede-ma ca sunt persoane si o sa fie in viata ta care vor sa fie inconjurate de un suflet cald nu de unul rece
Incearca sa fii putin indiferenta si sa nu pui la suflet ce zic toti invidiosii
O seara placuta
PS:Si eu am fost in aceiasi situatie ca tine si m-am schimbat prea mult si am facut sa sufere persoane ce nu peritau
Buna
Uite poate ar trebui sa fii mai indiferenta atat, crede-ma nu trebuie sa devii o persoana cu suflet rece mereu vor fi persoane ce te vor aprecea pentru partea buna a ta nu pentru partea rea
Oricum sa stii ca si eu am fost in situatia ta si m-am schimbat prea mult cateodata fac persoane fara nici o vina sa sufere si crede-ma ca dupa realizez si imi pare foarte rau pentru ce am facut
PS; Am mai raspuns la intrebarea asta o data, dar nu aprea la raspunsuri daca o sa iti apara 2 raspunsuri de la mine sa stii de ce
O seara placuta
E mult mai bine, te cred pe cuvânt!
Însă fi mandru de tine, deoarece nu eşti ca ceilalţi.
Daca esti asa nu schimba binele in rau! probabil ai prieteni fatarnici, cauta prieteni adevarati! ok )
Pur si simplu cand ti se zice din tine insusi trebuie sa il ajut pe asta nu o face sau ceva de genu. Sper sa intelegi