e na, i-am explicat ce si cum a doua zi la telefon si nu a vrut sa inteleaga, ca vezi doamne am pe alta
Pai a zis ca nu e dragoste, ori din partea ei ori din ambele ( nu cred ca se referea la tine anume, adica se referea si la ea )
si zici ca ti-a spus-o asa direct "sa facem sex" hmm..cred ca ai gresit fata, esti sigur ca n-ai luat-o de pe centura, credem ca nu sunt fete asa directe, stiam ca baietii sunt cei care spun asta...hmm....ar trebui sa cauti alta asta e prea dornica
Cred ca ar trebui sa vorbesti cu ea, nu cu mine. tu o cunosti, voi va cunoasteti, ar trebui sa stiti cum sa va descurcati neintelegerile astea marunte.
La revedereee, i-am zis ca e nebuna si gata, ma feresc de genul de astfel de oameni frate, si nu eram cu ea decat de 2 saptamani
Inconstienta "unui spirit de aventură iresponsabil" nestiindu-se faptul ca relatiile intime sunt lucruri care transformă psihicul şi impregnează o amprentă de neşters naturii umane.
Relaţiile intime creează "link-uri" nedorite, ce se vor resimţi cel mai bine mai târziu, în familie, ca în oglindă de către celălalt partener... toată viaţa!
Acest lucru va fi o adevărată "fractură" mai târziu, iar în acest sens statistica divorţurilor nu minte...
Biata fată, ar fi trebuit să-i explici...
Sigur e cam curvulita tipa, asta in cazul in care ea nu te iubeste) asta imi lasa mie impresia. No offense. In cazul in care a zis sa faceti sex si nu dragoste crezand ca tu nu o iubesti, nu inteleg de ce mai sta cu tine. Foarte ciudat. Trebuia s-o intrebi direct ce si cum )
Buna! Tu tineai la ea? Adica,na,din cate ca,din ce am vazut ca ai raspuns mai jos,erati doar de doua saptamani,nu cred ca inca era iubire, nu? Poate a crezut ca nu o iubesti, pentru ca nu i-ai spus asta si mna, a ales calea practica? Dar a fost urat din partea ei sa-ti arunce asa in fata chestia asta. Nu neaparat s-a dat de gol ca nu te are la suflet, s-a referit la amandoi in acelasi aluat sa zic asa.Cred ca ai ramas socat, oricine ar fi ramas. Imi pare rau, sincer. Insa, partea plina a paharului: ti-ai dat seama ce fel de persoana este.Sunt atatea fete.Cu siguranta vei gasi una care va merita si iubirea si...niho-niho Bafta!
Cred ca nu a fost o relatie bazata pe iubire.Nici ea nu te avea la suflet, dar nici tu nu-i dadeai mare importanta, dar totusi s-a simtit atrasa de tine ca altfel nu-ti cerea sa faceti sex.
Iar in caz ca nu a fost asa(cum am zis mai sus), cred ca lucrurile dintre voi decurgeau altfel si dorinta de a face dragoste venea din partea amandurora, nu asa cum a spus ea.
Hai ca m-ai facut sa rad
nu va plangeati voi ca femeile nu spun niciodata ce gandesc, si ca au mintea prea complicata?
ea a fost o fata sincera
Nu eram cu ea decat de 2 saptamani, am explicat si mai sus lui Christina09
Nu mai am de cine sa am grija, era cu mine decat de vreo doua saptamani dar cand i-am explicat ce si cum ea nu si nu, atunci 'te la garla de nebuna! cu d'astia nu e bine sa te bagi ca te papa lupii
Cat am degete la mana si limba in gura sunt super campion asta asa. ca sa te oftic
Data viitoare încearcă sa mă "oftici" cu o propoziție pertinenta sau măcar elocventă.