Nu ai incredere in tine?
Te pot insela proprii ochi,propriile urechi,simturile tale toate?
Tu stai langa prietenul tau,il vezi,il auzi,tu stii daca ai incredere in el sau nu!
Adu-ti aminte de toate astea si ceva in plus,cauta interesul care se ascunde in spatele minciunii celorlalti.Ce-ar avea de castigat?
Si, gandeste.
Cap, ai!
Desigur daca il intrebi direct: Puisor mai inselat tu vreodata cu cineva? el va zice desigur ca nu scumpa mea, numai pe tine te iubesc, alt cinev anumi trebuie la sigur ca va rapsunde asa. Ideie este ca de ce te-a inselat? poate tu nu-l satisfaci asa cum siar dori el, sau nu te place, sau nu te iubeste, sau se joaca cu tine, sau isi bate joc de tine, sau sau.etc is foarte multe raspunsuri dc te-a inselat. Problema este ca daca te-a inselat 1 data te va insela mereu... daca tie iti convine treaba asta ok treci peste si fii cu el mai departe, dar parerea mea este ca nici o fata nu merita sa fie inselata, pentru ca orice care fata are un farmec doar al ei pa care orice baiat il poate avea Fundita primesc?
Verifica-i telefonul cand nu e atent,intreaba mai multi prieteni comuni daca ai dubii ca te inseala.tu iti cunosti cel mai bine prietenul si daca te-ar insela ai simti,l-ar trada macar putin caracterul.daca nu vezi nici o schimbare,probabil ca nu te inseala. poate persoanele care ti-au spus lucrul acesta au avut si un motiv,vor sa va despartiti, baga intrigi, cine stie. sper sa te lamuresti pana la urma.te pupp:*:*
Sincer nu cred ca se oboseste sa-si ia mai multe telefoane,sa foloseasca nume diferite pentru fiecare, sa isi falsifice practic identitatea, prea multa bataie de cap.at trebui sa aiba un motiv prea serios sa faca toate astea, in plus cand un baiat te inseala iti dai seama dupa comportamentul lui, ajungi sa il cunosti cat de cat mai ales intr-o relatie de lunga durata.
Poti sa incerci sa il faci fericit
si atat de satisfacut de tine
in cat sa nu mai fie nevoit sa mearga si in alta parte pentru completare
Poate daca detaliezi te pot ajuta cu un sfat... dar daca vrea sa te insele crede-ma ca nu gasesti nimic comprmitator in telefonul lui.
Good luck!