| WhineUP a întrebat:

Sa-i dau sau nu mesaj baiatului pe care il plac?love struck! Azi mi-a cerut nr de telefon, sunt in culmea fericiriilove strucklove strucklove strucklove strucklove struck Daca e bine sa-i dau mesaj, care ar fi mesajul potrivit adica ce as putea sa-i scriu in sms?:*?big grin Va rog frumos?:*

Răspuns Câştigător
| cosmin333 a răspuns:

In momentul in care o fata se baga in seama cu un baiat in mod insistent inseamna ca ea chiar il place si este aproape de a face o pasiune pentru el iar cand baiatul realizeaza acest lucru fata devine o prada atat de usoara... Sfatul unui baiat : stai cuminte si asteapta-l pe el sa faca primul pas.happy

11 răspunsuri:
| lolly a răspuns:

Incearca sa nu fi stresanta/sufocanta sau sa pari disperata. Incearca sa procedezi ca o amica. Buna, ce mai faci? Sa nu creada ca este o fata usoara, pe care din prima faza a dat-o gat ape spate. Insa nici sa-i arati indiferenta si nepasare.Incearca sa te axezi la un nivel mediu.

| ℓίίίgнт a răspuns:

Pai...incepe cu o intrebare banala.gen: hey.sunt curioasa pana la urma de ce mi-ai cerut nr de tel...cam asa o sa iasa o discutie din asta laughing scooze blushing sunt in pana de idei zilele astea dar sper ca te-am ajutat cumva ceva ceva laughing Bft;-*

| WhineUP explică (pentru ℓίίίgнт):

Multumesc frumos de idee:* Sper sa fie folositor.acum imi "incerc norocullaughing"

| ℓίίίgнт a răspuns (pentru WhineUP):

Bine uite.raspunsul asta mi-a aparut inapoi la notificari...si sunt curioasaahee hee A iesit ceva? :O blushing Sa vad ce sfaturi "cool; beton" am dat laughing rolling on the floor

Pai am vbhee hee dar deocamdata nimic.nu stiu ce sa mai credsad imi da semnne ca ma simpatizeaza dap nu face nimicsad ce as putea sa fac oare?sad

Idk...mai exact ce semne da? Daca nu vrei sa le afisezi for everybody.lasa un msg cu id`u laughing Poate te ajut. thinking

Dollroxy77:*

Pfooa acum 12 minute laughing cool thumbs up laughing

| Anddreee a răspuns:

Consider ca din moment ce el ti-a cerut nr de telefon, tot el ar trebui sa te sune sau sa iti de`a msj, ca doar nu ti la cerut si acum sta si astepta ca tu sa te arunci. daca ii pasa cu adevarat nu o sa te uite si o sa te abordeze el. mai bine astepti si vezi ce o sa faca el.

| WhineUP explică (pentru Anddreee):

Pai am mai vorbit in timpu orelor prin sms-rui...sad nu stiu ce sa fac, inainte vorbeam pe mess si bla bla bla

| Anddreee a răspuns (pentru WhineUP):

Aaaa, credeam ca nu ati mai vorbit deloc.hee hee pai asa, da, poti sa ii dai. "buna, ce faci?". sa nu te simti parca presata de ceva, sa fii calma, ca pe urma scrii aiureli laughing stiu senzatia, incearca sa te controlezi si sa vorbesti cu el asa cum esti tu.