Am fost in aceeasi situatie. Dar incearca sa ii spui pe mess 'baby' si daca spune ceva urat ii zici 'scuze. nu era pentru tine' si daca nu. continui sa ii zici asa. La mine a functionat
Spune-i daca simti ca nu mai poti si daca raspunsul e unul negativ atunci spune ca era o gluma si ai vrut sa il testezi.
Bafta!
Pai tu ce crezi te place? adica din comportamentul lui ti-a atras atentia ceva ...adica:vrea sa iesi mereu afara cu el, sa petreceti cat mai mult timp impreuna sau a batutat apropo despre o viitoare relatie cu tine, se comporta mai frumos cu tine decat cu celelalte fete, iti acorda mereau atenti sau te ajuta in majoriatea problemelelor pe care le ai, iti spune ca esti draguta, etc. Daca face ceva din lucrurile de mai sus inseamna ca te place. Poti face tu primul pas spune-i ca e dragut si il placi mai mult decat un simplu prieten nu il lua cu te iubesc din prima >succes
Da am trecut si eu prin asta.coincidenta a fost ca si lui ii placea de mine deci nu a fost nici o problema.
In acceasi situatie am fost si eu.Eu i-am spus pe mess tot ce tot se simteam si a functionat.Acum suntem impreuna de 6 luni. Dar sa nu-i zici asa cum a zis si @mariapow ca il iubesti de prima data.Succes!
Da spune-i! O sa te eliberezi si o sa te simti mai bine. Ce va fi trebuie sa accepti.Asta este! Take care!
Spune-i dar pregateste-te pentru un refuz din partea lui sau sa iti spuna ca el te vede doar ca pe o prietena.Nu ar fi o situatie deloc placuta nici pentru el nici pentru tine asa ca incearca sa nu ii zici direct ci mai discret astfel incat sa ai timp sa bati in retragere daca vezi ca nu iti raspunde cu aceleasi sentimente
Dar el nu vede chiar nimic? Ciudat, poate este timid. Pune-i intrebari de genul ''ai putea avea o altfel de relatie alta decat cea pe care o avem acum'' si va pricepe. Evita sa faci declaratii transante ca sperii ''pasarica''ha ha ha daca tot sunt rolurile inversate.Succes.