| CristinaTaranu a întrebat:

Sa iert si sa-l accept? S-a aplicat in cazul meu chestia cu "fie roata si patrata, tot se mai intoarce odata ".
Mi-a gresit, n-am stiut niciodata de ce-l iubesc, dar stiu ca l-am iubit si-l iubesc enorm.
Dar mi-a gresit mult...nu stiu daca sa- l mai iert, poate ca pot s-o fac, dar mi-e teama ca ma va rani din nou.

Ce ar trebui sa fac?
Ratiune sau sentimente? Voi ce ati alege?
Va rog sa si argumentati.

5 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Nu poti,draga mea,sa alegi numai ratiunea sau numai sentimentele!
E un mic amalgam misterios,ale carei doze numai tu le cunosti!
Intreaba-ti sufletul, intreaba-ti mintea si hotaraste.
Eu stiu ca, daca ai decis sa ne intrebi pe noi, ai nevoie de un argument hotarator, ti-e teama si n-ai incredere in judecata ta.
Te sfatuiesc sa ai!
Asuma-ti si fericirea sa fii iar impreuna cu el, ca si nefericirea daca-l refuzi!
Fii responsabila si infrunta tot ceea ce-ti aduce viitorul in urma hotararii pe care o vei lua.Singura.
Ce e in inima ta, stii numai tu.
Cat a gresit el, tot numai tu stii.
Daca se va repeta sau nu greseala, daca veti fi fericiti sau nu, trebuie sa hotarasti singurica...pentru ca numai tu cunosti toate amanuntele!
Te doare mai mult sa fii fara el sau ti-e mai frica sa nu te doara iar?
Raspunde-ti.

| Vix999 a răspuns:

In cazuri de genul asta : clar ratiunea!

| MeandYou123 a răspuns:

Parerea noastra nu conteaza, nu-ti putem spune noi ce sa faci, nu stim ce este in sufletul tau. Daca tu crezi ca merita iarta-l... daca nu mergi mai departe! Capu'sushappy

| ChloeCupcake a răspuns:

Buna! Uite o sa-ti spun povestea mea. Mie mi-a placut de un baiat care m-a facut sa sufar, si nu mi-am revenit nici dupa 1 an. E uite... mi-am luat inima in dinti si m-am dus la el sa-i zic ca inca il iubesc, si vreau sa fim impreuna. A fost frumos o seara, dar pe urma nu ma mai sunat, nu mi-a mai dat nici un semn de viata. Absoult niciunul. Eu am suferit ca naiba si pe el l-a durut la basca. Mi-am facut un iubit si uite asa am inceput sa-l uit. Si nu imi mai pasa de el. Baietii asa ca el nu merita nici sa-i saluti cand ii vezi. Nu-l ierta. O sa suferi si mai rau. Asta e opinia mea. Am trecut prin asta si doare, doare ca naiba. Nu te mai gandi la el. Gandeste-te la lucruri urate despre el; nu stiu de exemplu poate are urechile urate sau ceva de genul laughing) Suna ciudat dar ajuta. Gandeste-te ca e un urat si ca nu te merita. Nu merita sa-ti bati capul cu baietii care nu te merita, cand poti sa stai cu baieti care te adora. Intra pe site-ul OMEGLE. Poate iti vei gasi un baiat dragut care te merita si cine stie, poate infloreste ceva. Succes!

| Anonim567 a răspuns:

Exact in situatia ta am fost si eu!
Din nefericire pentru mine prima data am ales ratiunea tot din cauza ca imi era frica ca ma rani din nou ( exact ca tine ).Nu mi-a fost bine deloc, nu ma simteam impacata cu inima si simteam ca ma doare ceva (ca nu sunt multumita).Asa ca am avut sansa(el m-a mai intrebat odata)si am reparat ca sa zic "greseala" desi nici el nu ma merita.Acum sunt impacata, ma simt fericita si crede-ma eu am mers pe inima (cu riscul ca voi suferi din nou).
Mai bine regreti ca ai mai incercat decat sa regreti ca nu l-ai mai avut(daca zici ca il iubesti). Insa e doar parerea mea...alegerea tu o faciwinking