| cenumebun a întrebat:

Sa ii spun prietenului meu cel mai bun ca am sentimente pentru el? P.s. sunt baiat

8 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Da. Ca sa nu isi scoata pola de fata cu tine.

| akaanne a răspuns:

Spune i și rămâi fără prieten.

| ShadowBlitzE a răspuns:

Asigurate că e gay și după fă-o lol

| DannyDDanny a răspuns:

Ba voi santeti nebuni! Ce va trebuie bărbați? Sant atâtea femei…vrei sa fii *** in cur? Asta o poate face și o femeie

| WhatsAppMessenger a răspuns:

Doar intreaba-l.

| RafaelaSirko a răspuns:

Pentru oamenii neevoluati de aici si inchisi la minte care judeca preferintele sexuale ale unui om, vreau sa va spun ca sunteti niste persoane foarte foarte jalnice, homofobilor. Pana sa iti raspund la intrebare mai intai sa iti zic cam cum sta treaba si este ceva perfect normal, multa vreme am umblat prin Ramnicu Valcea, faceam drumuri de la Sibiu mai mereu iar intr-o zi am nimerit pe la un rave party de techno acolo in Valcea, locatia nu pot sa o specific si am dat de un dj care facea muzica techno demult si m-am indragostit de el, era si cred ca inca e mai slabut asa ca aspect fizic, dar e foarte sexy, nu pot sa ii dau numele. Am tinut o relatie de prietenie mult timp pana i-am zis ce simt pentru el, iar el a acceptat iar dupa petrecere nu stiu ce ne-a apucat pe amandoi si ne-a luat valul si am facut dragoste de la 6 dimineata pana la 12 ora de pranz. La urmatorul rave care a tinut peste o saptamana, in aceeasi locatie m-am intalnit din nou cu el la rave party, mixa din nou acolo, am cunoscut o fata pe care am mai vazut-o pe acolo, m-am imprietenit cu ea si am simtit o atractie puternica. Am asteptat mult timp, cam vreo luna, am tot tinut legatura cu ea prin telefon si intr-o buna zi m-am intalnit cu ea si i-am zis ce simt pentru ea iar din acel moment ea mi-a spus ca simtea si ea acelasi lucru pentru mine si ne-am sarutat foarte intens dupa care stiti si voi ce a urmat toata noaptea tongue. Acum pot sa spun ca sunt bisexuala si ma mandresc cu asta. Sfatul meu pentru tine este sa ii spui ce simti acelui baiat, sa fii sincer iar daca el simte acelasi lucru pentru tine, o sa se intample o magie frumoasa, cu fluturi in stomac. Nu lua in seama pe aia care critica si fac misto, fa-i ce simti, ia-te dupa cum te duce inima, pentru ca inima nu te minte niciodata. Ia-ti inima in piept si spune-i iar daca te refuza (desi sper sa nu) nu te supara si ramaneti prieteni in continuare. Dragostea adevarata se gaseste greu, eu inca mai sunt indragostita de acel dj chiar daca am avut o relatie cu fata aceea superba, dar asta e alta poveste, acum sunt intr-o relatie de lunga durata cu cea mai buna prietena a mea din copilarie si stam in Sibiu si poate intr-o zi ne casatorim, dar in alta tara. Cand gasesti dragostea adevarata crede-ma ca vei fi cel mai fericit om din lume. Sunteti prieteni de mult timp? Asigura-te daca e gay sau bi si vorbeste cu el, spune-i ce simti.

| Hammurabi a răspuns (pentru RafaelaSirko):

Am avut răbdare să citesc tot ce ai scris (frumos), așteptând să apară ultima propoziție care e esențială pentru el ca sfat.
Pentru că, dacă prietenul lui e un hetero 100%, va pica într-o chestie penibilă dacă va deschide discuția cu el.
Deci foarte bine ai spus.
"Asigură-te dacă e gay sau bi și apoi vorbește cu el".
Foarte corect.