| SttupidLove a întrebat:

Sa incep cu inceputul...Am o colega. ii place de un baiat..cu care ma inteleg bn.Ne spunem totul ca fratiorii. Dar nu stiu de ce am inceput sa simt ceva pentru el...Si mereu il intreb daca vrea sa fie cu colega mea dar cand de fapt as vrea sa il intrebe pentru mine..Cum sa fac sa ii zic ca il plac? ma ajutati puppy dog eyes

4 răspunsuri:
| Picasso a răspuns:

Simplu: Ma placi? Vrei sa ne tachinam impreuna, mai aproape unul de celalalt? Vrei sa ma sarutzi in fiecare zi? etcwinking succes si nu fi timida

| AndruţHere a răspuns:

Şi eu sunt în aceeaşi situaţie, numai că nu-l plac pe tip. Nu-ţi dau ca sfat să-i spui ce simţi, deoarece consider că dacă o fată îi spune unui băiat asta îşi pierde demnitatea.(Asta este părerea mea, tu acum faci cum crezi că-ţi e mai bine) Aşteaptă, zic. Mă gândesc să nu pierzi o prietenie, din cauza unei relaţii trecătoare.Eu dacă aş fi în locul tău aş cupla-o pe prietena ta cu acel tip, aşa aş putea afla mai multe secrete..despre el. Oricum, baftăăă!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ii spui ce simti, cel mai simplu si cel ce da cel mai frumos la inima mai, nu pe indelet nu cu prietene, ii spui ce simti si o sa vezi atunci daca e reciproc il iei pentru tine ( laughing ) de nu, rabdarea mooarte n-are, ciao

| loveyourkiss a răspuns:

Daca sunteti asa de apropiati, atunci incearca sa-l iei de mana, sa-l imbratisezi, sa-latingi sa vezi cum reactioneaza, daca iti raspunde la gesturi inseamna ca si el te place si poti sa ii spui ce simti pentru el.

Bafta big grin