anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sa incep cu intrebarea sau cu povestea? Incep cu povestea, am cunoscut acu un an un tip care dupa vreo doua luni mi-a spus ca e indragostit de mine. Eu ca paunul madru i-am spus sa ma lase in pace. De-a lungul timpului am inceput eu sa ma indragosesc de el. Acum amandoi suntem pauni, suntem prieteni si vorbim mai mereu si fiecare isi etaleaza noile cuceriri, e ca un joc pshiologic care ma seaca si ma enerveaza. Nu stiu ce sa fac, daca ii spun ca eu m-am indragosti de el, imi e frica ca o sa ii se pare jocul castigat si se va departa de mine, sa ma joc in continuare? laughing

Răspuns Câştigător
| cryssa a răspuns:

thinking foarte interesant
mie personal mi se pare ca va potriviti foarte multbig grin
daca apar asa numite „jocuri" intr-o relatie inseamna ca nu va veti plictisi prea curand si va rezista in timp
sunt mai mult ca sigura ca inca te place
nu da cu piciorul unei relatii frumoase doar din mandrie...este chiar stupid.
daca il placi, spune-i!

6 răspunsuri:
| ATHOS a răspuns:

E timpul sa alegi! Jocul, nu cred. Dragostea, ce spui?
Bafta!

| Marynna a răspuns:

laughing
bineinteles ca ar trebui sa incetati...ar trebui sa il iei si sa ii zici tot asa, cum ne-ai zis si noua, pe ton de gluma, ca ar trebui sa incetati sa va jucati de-a PAUNII MANDRI si ca tie de fapt ti-a placut de el, si iti place de el si chiar ti-ai dori sa fiti impreuna

vei vedea, o sa meargawinking bafta>big grin

| dAN_9549 a răspuns:

Uneori punem orgoliul mai presus de orice blushing
si in unele cazuri avem f mult de pierdut
spune-i ce simti in fata nu ai nimic de pierdut sau poate ai dar vb aia nu risti nu castigiwinking

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Aşa, aşa! Joacă-te în continuare şi pe-urmă să vii să plângi p'aci că l-ai pierdut!
Continuă să pui orgoliul personal mai presus de orice căci astfel ai garantat insuccesul în dragoste!
Haide măi, ce naiba? Astea-s deja copilării!
Oricum, cele ca tine care gândesc "îmi place tipul dar să facă el primul pas că eu-s prea mândră să fac asta" merită să piardă măcar o dată ca să se înveţe că astfel de mentalităţi nu sunt productive.
Salut.

| reason2fly a răspuns:

Nu e vorba de facut primul pas, orgoliul e o boala ciudata. primul pas e facut de mult, cuvintele "te iubesc" sunt la ordinea zilei dar in gluma, si nu vreau sa schimb asta, imi place. Iar el e un tip foarte stilat si clasic, adica daca scoate o fata la o intalnire o scoate la restaurantu ala in care nu ai voie tenisi. Oricum linia intre prieteni si iubiti nu e niciodata clara laughing nu?

| Gizăz a răspuns:

Ba e clar vorba de făcut primul pas. Că i-ai spus un „te iubesc" sau mai multe în glumă nu înseamnă nimic pentru simplu fapt că nu e spus serios. De fapt asta e metoda ta de a-ți proteja orgoliul ăla mare. Linia între prieteni și iubiți e mereu clară dar ai impresia că nu-i pentru că sunteți atrași unul de altul. Faza cu restaurantul ce relevanță are? Cum ție ți se pare super mie mi se pare o dovadă de snobism.
Vrei ceva cu el? Vorbește-i sincer ȘI SERIOS, altfel ești o lașă care nu vrea să riște. Nu vrea atunci asta e, altul!