| alex1991 a întrebat:

Sa incep povestioara inainte de intrebare. Deci, am avut o aventura cu o prietena de cateva ori si acum dupa 3 luni si ceva sa aud ca umbla vorba ca ea sa fie insarcinata si sa mai si zica ca este cu mine. Ea e genu plimbareata adica in alea 3 luni poate s-a culcat cu 10 persoane si nu e deloc genu de fata cuminte de asta am zic ca am avut doar o aventura cu ea. Pe ea am intrebat-o si mi-a zis ca ne e, evident, dar ma gandesc ca poate nu vrea sa-mi zica de frica sau vrea sa aiba vreun avanataj ceva dupa urma mea.
Eu ma stiu fara nicio implicare adica am facut numai protejat cu ea. Poate sa imi faca vreo chestie...sa tina sarcina in ascuns poate chiar cu colaborarea parintilor ei si sa-mi zica atunci cand nu se mai poate face nimic si in cazu asta sa imi faca vreo problema sa ma cheme in tribunal. Sunt obligat sa fac testul de paternitate sau sa platesc pensie alimentara daca nu recunosc ca este al meu? Mentionez ca ea are 16 ani si eu 18.
Astept parerile voastre, iar cei care imi zic ca asa-mi trebuie sau alte chestii din astea ii rog sa se abtina pentru ca m-am protejat atunci si nu o credeam in stare de asa ceva, acum o cred.

Răspuns Câştigător
| Unique a răspuns:

buna alex
nu esti obligat sa faci testul si este posibil sa nu fie cu tine insarcinata daca zici ca umbla din floare in floare e copil din flori happyDar totusi ai avea o problema, corupere de minori, ce zici? Dar poti mentiona ca ea a stat de bunavoie, cativa prieteni in favoarea ta si gata, dar complicata chestia rau de tot, sincer, ai grija pe viitor, sa te alegi cu un prichindel la varsta asta ar fi sad sincer in floarea tineretii sad asta e vezi tu acum

faca nu alta idee obligo sa faca un test de sarcina in fata ta, asta se face dimineata.sa stii pe stomacul gol, asta ar fi solutia si daca nu frea ameninto ca o spui la parinti
cred-ma ac daca parintii ei ar stii nu ar fi linistite asa lucrurile ar fi fulgere si tunete laughing, take care your life

13 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Esti obligat sa faci testul de paternitate, daca te da in judecata. Ea plateste si e scump.

| cossmy a răspuns:

Daca e gravida si baga prin tribunale, te baga la puscarie pentru corupere de minori. N'ai voi sa intretii relatii sexuale cu minori. Insa daca e cazu, fa un test de paternitate ca nu e mare lucruwinking

| mihaela_7412 a răspuns:

Fa un test de paternitate ca til poate baga pe gat bebele ala

| So Good a răspuns:

Complicata poveste eu zic sa stai fara grijihappy

| Unique a răspuns:

Asta e! e o cu.va putin spus! N-are decat daca i-a placut p. a sa suporte consecintele! e tigana?

| ina88 a răspuns:

DAca esti sigur ca ai folosit prezervativ...si totul a fost ok relaxeaza-te. SIngura parte nasoala e ca tipa-i minora sad

| RUMBURAK a răspuns:

Risti un pic mai mult decat o sarcina nedorita.ai facut sex cu o minora.si pocnitoare pe deasupra.

| alex1991 explică:

Chiar acum 2 minute am intrebat-o si in continuare afirma ca nu e insarcinata. sper sa fie decat o gluma proasta a vreunu amic/amica.

| alex1991 explică:

Stiu ca par penibil... dar a fost o aventura.
cum zic toti baietii de ce sa ratezi waiting

| alex1991 explică:

Pai am prieteni care stiu de lucru asta de vreme ce s-a intamplat la o petrecere (fara consum de alcool). Eu stiu ca pana la 15-16 ani daca a fost de buna voie nu exista nicio implicatie.

| cremita a răspuns:

"cum zic toti baietii de ce sa ratezi "waiting""
-daca e adevarata faza- Nai ratat si te-ai ales cu un bebe
-daca nu e adevarata faza- Poate te inveti minte si nu te mai legi de minore ca sunt cam "batute in cap"(unele, mai ales cele pe interes).
Bafta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

S-ar putea sa se fi rupt prezervativul asa ca mai bine faci testul de paternitate sa scapi de griji si la faza cu coruperea de minori ma gandesc ca a stat de buna voie daca ai zis ca ati facut-o de mai multe ori. Asta inseamna ca si ea a vrut sa faca sex cu tine deci nu ai nici o vina.

| Brianariri a răspuns:

rolling on the floor nu puteai sa o faci cu una mai mare care o duce capu' si nu ar face asa ceva (sa zica ca e insarcinata cu tine) ai ales una de 16 ani care zice acum ca e insarcinata cu cine ii place nu cu cine trebuie...nu stiu cum o sa iesi din asta good luckwinking