| (̅_̅_̅(̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅̅()ڪے a întrebat:

Să incep şi eu. Păi am o relaţie de 3 luni şi de vreo lună nici nu pot zice că e o relaţie. Motive: -el abia mai vorbeşte cu mine
-nici nu mă mai bagă in seama, şi asta doare cumplit de mult.
-abia îmi mai zice că mă iubeşte ( nici nu mai zice doar când işi aminteşte, aşa am observat eu)
-uită de mine, uită de noi, azi mi-a zis că a intrat ca să nu sufăr ( să inţeleg că aici sufăr doar eu de dor? lui nici nu îi pasă, a intrat am vorbit a mai stat zece minute şi a ieşit, fără să îmi zică măcar pa că plec tu proastă)
-când l-am întrebat că aici sufăr doar eu am primit un răspuns ca de ex : am multe probleme...
Eu observ că parcă ar vrea să mă ocolească, sau chiar asta face?, acum 2 luni eram un cuplu perfect, fericiţi fără un pic de ceartă, inţelegere-respect, dar acum parcă se destramă tot, nu ştiu, oare eu am greşit? de ce se compoartă aşa? Partea cea mai rea e că îl iubesc foarte mult crying Voi ce credeţi mai are rost relaţia asta? Mă mai iubeşte? nici nu mai ştiu ce să cred... Vă rog ajutaţi-ma şi daţi-vă cu părerea, fără răspunsuri nefolositoare vă rog!

Mulţumesc foarte mult. Şi desigur dau fundiţă!

Am vorbit cu el, degeaba, a zis că maicăsa nu îl lasă să îşi facă tema in faţa calculatorului deci motivul ar fi tema
? nu cred că are atatea teme...

Răspuns Câştigător
| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

La inceput, toate relatiile sunt frumoase insa apoi, oamenii isi arata adevarata lor fata. e foarte dureros sa vezi ca tu iubesti si cealalta persoana in schimb de trateaza cu indiferenta...simti ca pica cerul pe tine si nimic nu mai are rost fara el...in cazul tau, cum a zis si el poate trece printr-o perioada grea, are unele probleme si prefera sa fie singur sau fara sa te mai ingrijoreze si pe tine. A doua varianta ar fi aceea ca in viata lui sa fii aparut altcineva. in acest caz trebuie sa accepti realitatea oricat de greu ti-ar fi si sa treci mai departe. A treia varianta ar fi aceea ca este un tip lipsit de caracter. ceea ce este foarte trist pentru ca nu poti trai langa o astfel de persoana. vorbeste foarte serios cu el si spune-i ca te doare indiferenta lui. daca nici dupa ce vorbesti cu el nu se schimba atunci lasa-l si vezi-ti de viata ta. ai o viata inainte. nu o irosi plangand si suferind dupa cine nu trebuie!

3 răspunsuri:
| Delire a răspuns:

Buna! poate are si el probleme, dar tu incearca sa*i explici ca orice probleme ar avea le veti rezolva impreuna! si incearca sa*i explici ca te raneste, iar daca comportamentul lui nu se schimba... ii spui ca ar fi mai bine sa luati o pauza! pana ii trece aceasta "criza"...bye:* succes!

| lalala0001 a răspuns:

Am patit asta.Ne-am despartit acum 2 saptamani.cam in aceiasi perioada in care am fii implinit 3 luni.Primele doua au fost...VIS.Pe urma. s-a schimbat.Era rece, indiferent.se vedea ca nu ii mai pasa.si chiar imi spunea ca relatia e pe duca.Eu in schimb am sperat.Si nu m-am despartit de el.Am crezut ca mai sunt sanse. Dar nu.Am ajuns la concluzia ca nu trebuia sa astept.Trebuia sa pun eu punct relatie in momentul in care nu ne mai intelegeam asa bine.Si asta pentru ca ieseam oarecum cu capul sus.Asa.in mintea mea in acest moment e un singur lucru. L-am iubit. dar el a fost mult prea copil ca sa inteleaga intensitatea cu care am facut-o.Inca tin la el.si voi mai suferi putin.Mai am pana sa imi revin complet. E inca atat de prezent poate si dintr'un motiv. A fost primul barbat din viata mea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa fiu mai direct... s-a saturat de tine si nu stie cum sa ti-o spuna