Poooi...in primul rand nu te gandesti decat la ce zic ceilalti nu la ce simti uh deci... daca vreti sa va sarutati faceti-o intr-un mod spontan si cat mai natural.In concluzie bafta ca sarutul si tine minte de ceea ce ti-am spus
omg.mai voi va luati dupa capul colegilor vosti?. trebuie neaparat sa va vada colegii cand sunteti impreuna? adica pan la urma iesiti si voi in parca sau undeva si intr-un moment mai de apropiere va sarutati.si oricum sa stii ca primul sarut este foarte mmagic si cred ca nu ar trebui sa va pese de vorbele colegilor. uneori poate mai exista si invidie din partea lor succes:* sa ai o experienta placuta
Inseamna ca ai 10-11 ani si ti-e frica sa fii vazuta ca te saruti.
Sarutul e absolut ceva normal,intr-o relatie, intre doi oameni care se iubesc.
Cum adica daca sa va sarutati sau nu?
Nu ba.
Stati asa, nici nu va tineti de mana.
Atunci dc mai sunteti "impreuna" daca nu va sarutati?
Din cate stiu eu o relatie e formata din 2 persoane care se plac/se iubesc. Daca voua va place unul de celalalt,de ce va lasati influentati de altii?
Normal ca ar trebui sa va sarutati, aveti deja doua saptamani de prietenie, dar nu faceti asta la scoala.Iesiti undeva intr-un parc dupa ore sau intalniti-va pe parcursul zilei.
Primul sarut e foarte special...
Eu zic sa va sarutati. Dar nu va sarutati de fata cu toti sau cu colegi. Va duceti undeva sa fiti amandoi sa fiti mai singuri si va sarutati.
Daca deja sunteti de 2 saptamani nu cred ca ar trebui sa va luati dupa ce spun ei si daca sunteti genul de pers care chiar asculta ce zic altii ducetiva intr-un parc sau intr-un loc unde sunteti numai voi si acolo puteti sa va sarutati "prima data" si pourma o sa va ganditi ca mai importanta este iubirea voastra decat parerile celorlalti asa ca da dar trebui sa va sarutati succes
Hey...
Si eu am patit asa si deeaia am preferat sa o tin cat mai secret.
Nu'i baga in seama ei nu it pot controla sentimentele
Sarutul e ceva spontan sa nu cumva sa o programati sau ceva...deobicei cand ma sarutam prima data cu un baiat era ceva spontan fara sa ne dam seama.
Daca o simti si el o simte de ce sa nu va sarutati doar ca niste prosti fac misto de voi?
Nu'i bagati in seama si apele se vor calma.
succes
Esti super fraier(a) daca te ei dupa colegi ce treaba au ei cu viata voastra personala parerea mea esca ar trebui sa va luati iniman dinsi si...
sau daca nu va puteti intalni undeva doar voi 2 si asa primul sarut ar fi mai romantic
Eu cred ca ar trebui sa va sarutati.nu-i bagati in seama pe colegii vostri, poate ca ei habar nu au, plus ca nu vad ce e asa amuzant sau de ce ar face caz. nu trebuie sa va fie rusine e ceva normal avand in vedere ca sunteti impreuna de 2 saptamani.dar daca totusi va simtiti ciudat in preajma lor atunci o puteti face doar cand sunteti voi doi. succeessss!