anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sa incepem cu inceputurile Facebook-ului, era odata ca niciodata cand mi-am facut eu cont pe Facebook am pierdut timp bani valoare si prestanta in incercarea de a gasi fete pe placul meu. Am trecut de 100 de fete adaugate in lista am incercat sa ma combin cu fiecare tehnici si metode diferite toate au dat gres rand pe rand plecau si ma stergeau din lista lor de prieteni iar acum problema se pune ca nu mai gasesc alte fete pe placul meu in afara celor care m-au sters deja din lista lor de prieteni. Ce sa fac acum s-o iau iar de la capat sa incerc sa le adaug in lista iar pe fetele care m-au sters si sa-mi incerc norocul din nou cu ele? da nu stiu daca mai merge ca multe m-au pus pe block user si nu cred ca vor mai accepta in un friend request. at wits' end

5 răspunsuri:
| Cristiann25 a răspuns:

E ora 2 jumate si mor de somn dar tu m-ai facut sa rad!laughing Adica sa inteleg ca stai pe facebook ca sa-ti gasesti o iubita? Nu se face asa si iti spun cu siguranta ca n-o sa-ti gasesti niciodata o iubita pe facebook. Fetele apreciaza atunci cand vorbesti cu ele fata in fata.Mai ales daca nu te cunosc, normal ca-ti dau block si eu as face la fel in locul lor(daca as fii fata si as da de unul ca tine). Socializeaza, iesi prin cluburi etc si pana la urma o sa-ti gasesti o iubita! Succes!

| PsychologistT a răspuns:

Daca te-au sters inseamna ca nu ai avut un comportament adecvat.
Ca sa-ti iese o treaba, trebuie sa ai caracter, sa stii sa te comporti.

| anonim_4396 explică (pentru PsychologistT):

Ca sa nu zic ca aproape toate aveau deja prieteni, nu poate fi aceasta cauza? big grin

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Ba da asta a fost cauza nu uita conteaza fizicul tau, o fata se uita asa
1 la fizic
2 la ce personalitate ai
3 daca apare masini, hainele etc
iar pe fb sunt multe frustrate unele nici nu raspund la mesaje cred ca cea mai buna solutie ramane fata in fata sa vb cu o fata pe net rar gasesti ceva serios da fata in fata e total diferit

| PsychologistT a răspuns (pentru anonim_4396):

Sigur ca poate fi si aceasta cauza.
Dar ar trebui sa cauti fetele care sunt disponibile.