E naspa rau de tot nu pot sa imi imaginez ce e in inima copiilor.Eu una la o cearta mai serioasa a parinitilor mei incepeam sa plang foarte tare de frica unei despartiri cu toate ca pentru ei nu era cine stie ce ca a doua zi sau chiar urmatoarea nu mai aveau nimic...Foarte trist
Cred ca trebuie sa ignori trecutul, si sa privesti numai inainte, la viitorul tau si a surorii tale.
Trebuie sa iti construiesti o viata si o indipendenta a ta, si asa iti va fi usor sa nu te mai gandesti la cit ai suferit.
Nu o sa faci greselile lor, si o sa traiesti in mod armonios. Priveste partea buna... Dumnezeu da greul la cei puternici, ce pot sustine greutatea. din asta vei iesi mai puternic, si vei crea ceva frumos in viata ta. Eu am ajuns in varful piramide, dar nu iti imaginezi dupa cite nenorociri. Important è sa nu cedezi psihic sau fizic. NICIODATA
Invata din trecut nu face aceeasi gresealadaca e vorba despre tine. Oricum o poveste foarte trista as strange-o pe aia de gat ipocriziia.
In principal asta am trait si eucnumai ca eu am sora mai mare siiiiiii da tatal meu nu era "imbarligat" de mama lui ci de o sora acum stau despartit ( gandeste-te ca poate e mai bine asa si cauta sa te vezi cat mai mult cu sora ta va va face foarte mult bine) si totusi incearca sa ii apropi si pe ai tai ( incercarea moarte nu are ) sper sa iti fie bine
Pace