| clauclau_6191 a întrebat:

Sa indragostit fosta de mine si eu nu simt nimic pentru ea, ma sperie, no mai suport cand vb mult si tot felul de chesti aiurea... aaaaaaaaaaaaa ce sa fac ca nu vreau sa imi bat joc de sentimentele ei ...Nu am simtit nimic niciodata pentru ea doar m-am combinat cu ea sa uit pe altcineva si sa nu stau singur

Răspuns Câştigător
| LaMisto a răspuns:

Pai inseamna ca tu nu ai simtit nimic pentru ea nici cand erati impreunalaughing. oricum nu ai ce face ca sa fiti bine amandoi... daca stai cu ea si nu simti nimic iti bati joc de sentimentele ei sau cine stie poate cu timpul te indragostesti de ea. daca ii spui in fata fetei pe de o parte e bine pentru ca esti corect cu ea si sincer, dar pe de alta parte o sa ii fie greu sa accepte ca nu tii la ea.si sufera fata si se gandeste la tine mai mereu, poate si plange... DAR II TRECE PANA SE MARITAlaughing))

8 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Depinde de motivul pentru care este acum doar fosta. Ai gresit tu, a gresit ea, ati gresit amandoi? Daca ea te-a parasit probabil si-a dat seama ca a gresit. De obicei ne dam seama de asta mai tarziu. Daca tu ai parasit-o, e normal sa mai tina la tine. Spune-i simplu ca nu puteti fi impreuna. Ca daca tu credeai ca puteti fi impreuna nu te desparteai de ea. Mereu e greu cu despartirile. Mereu iese cineva mai sifonat.

| Anca a răspuns:

Pai si ce mai astepti sa-i spui ca nu se mai poate?
Sau iti face placere sa te dai macho in fata tuturor cu cat este ea de disperata dupa tine?

| stweety10 a răspuns:

Tu nu vrei sa iti bati joc de sentimentele ei dar oricum o sa o ranesti. Trebuie sa ii explici ca nu simti nimic pentru ea. Evit`o si nu`i da sperante.

| ILikeToKnow a răspuns:

Spune-i clar ce simti, ce vrei.Sa nu o ranesti deloc nu poti, dar cu timpul o sa-si dea seama ca ai procedat corect.

SI daca nu intelege, dai exemple. Intreab-o cum s-ar simti daca ai pune-o in anumite situatii.
DAca nici asa nu merge.nu ai ce sa faci decat sa o pui in niste situatii din alea incat sasi dea singura seama carei treaba.
Si recomanda-i un psiholog, poate o ajuta.
Sper ca nu-i chiar asa grav. laughing

| aberu a răspuns:

Daca sunteti despartiti si ea vrea sa fiti impreuna, spune-i clar ca nu puteti fi impreuna PENTRU Ca tu ai pe altcineva la care tii foarte mult. Cere-ti scuze si fii blind in vorbire. success.

| clauclau_6191 explică:

Am rezolvat problema, am facut-o in 3 si s-a suparat singura si hasta basta cu toate femeile ca mai bine stau singur

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai spune-i ma ce naiba. vrei sa moara proasta? o sa planga o saptamana si gata. ce vrei? cine nu beleste ochii. beleste... ochiii.

| krystyana_3130 a răspuns:

Incearca sa discuti cu ea!