Dacă reușești să le abordezi într-un mod natural, politicos, care inspiră încredere, poți.
Am o anecdotă din zona MLM.
Un diamant de la super firma lui Pește Prăjit, ia cu el niște elevi în MLM și vrea să arate că se poate, adică abordare rece a unor clienți, și totuși să ai succes.
Astfel, ies pe bulevard, el mai în față, iar ei în spate observând.
El întâlnește fete cu care se încrucișează.
- Scuză-mă domnIșoară, vrei să faci amor cu mine?
Ea, șart! O palmă la domnul.
Asta de 9 ori.
A zecea.
- Hai s-o facem.
El, către elevi.
- A-ți văzut că se poate? Acum, hai să vindem săpun ( sau ceea ce vindeau ei).
Așa că, depinde cum te vinzi.
Am observat de multe ori, persoane care s-au întâlnit așa, întâmplător, au devenit cupluri de moment, iar apoi cupluri de cursă lungă.
Mergi prin parc,supermarket unde vrei, vezi pe una de îți place, scapi ceva pe jos în fata ei sau cazi tu, îți ceri scuze, zici ca ai vrea sa mai vorbiți și ii ceri numărul de telefon
Era pe aici acum câțiva ani un puștiulică de intreba fete prin parc dacă vor da se împrietenească cu el. Fugeau toți de el.
Sa îl fugărească ai vrut să zici.Este?
Eee și sa ma aleg cu vot nefolositor? Nici vorbă!
Eu vreau sa fiti deschisi incat sa va descopăr mintea,ma așteptăm si eu la acest raspuns dar vream sa vad ce spun fetele, depinde si acordarea omului, cum e imbracat, aspectul fizic, vocea, pentru ca nu cred ca ele nu ar oferi ajutor unui strain in engleza
Daca aveai 16ani mergea dar asa la 31 tinand cont ca nu ai cum sa te dai la pustoaice ca nah o sa iti iei o geanta in cap si o flegma de la femeile de >20ani.
Alta situatie era daca le abordai dintr-un Bentley macar nu luai genti in cap
Eu am pățit numai sa se sperie de mine la cat sunt de urât sau sa fie foarte awkward pentru că nu știam ce să zic și mă panicam, care e secretul că vreau și eu flegme?
Pune-le mana pe chur
Fetițele cu m in buletin nu au curaj să pună mâna
Nu, o sa te creadă un culdus. Mai bine du-te în cluburi și băgate in seama cu ele, invitale la dans, fă-le cinste cu ceva de calitate, le îmbeți apoi ști tu continuarea, le duci la tine acasă sau la un hotel / pensiune. Ca sa se întâmple toate astea trebuie sa fi îmbrăcat bine, și sa ști cum sa le abordezi, și o doza de atitudine.
Tu ai fii preferat asa ceva?
Sa ma intrebe un barbat pe strada daca vreau sa vorbesc cu el? Nu, merci fain.
Ba mane. Dacă vrei sa agati femei în public, du te pe Youtube si cauta fara sens tv, sau arman abbasy, înveți acolo ce trebuie să spui, si cand trebuie să spui, cum să intri în vorba cu ele, si alte lucruri importante. Mult succes
Iti dai seama ca as ajunge viral dar as fi si curios, ar fi un experiment