| BornToDie67 a întrebat:

Sa ma ajute cineva! M-a parasit acum un an pentru altcineva si a revenit iar in viata mea spunandu-mi ca regreta si ii e dor de mine. Am fost din nou cu el cateva luni, pana cand am refuzat sa ma culc el pentru ca nu eram pregatita. S-a schimbat radical de atunci.Cand am fost despartiti am dat like pe Facebook intr-o zi la poza unui tip, el era online si am vazut ca l-a adaugat. Mi-a aruncat lucruri indirect despre tipul acela, iar eu am facut oarecum legatura. I-am zis si eu, indirect, ca n-am avut niciodata treaba cu persoane de acel gen, l-am asigurat de asta. Acum mai vad pe Facebook ca adauga cate o fata exact cu numele de familie al baiatului aluia cu care eu nu am vb niciodata. Sunt disperata si ma doare sa vad ca nu m-a crezut si ca vrea sa se razbune, sau nu stiu ce are in cap. El e mai autoritar de fel si ar vrea sa fie toate dupa placul lui. Nu stiu ce sa fac, ultima data cand am vorbit mi-a spus ca, cand o sa-si termine studiile si o sa fie linisitit, atunci vrea sa inceapa sa aiba o relatie cu cineva. Nu stiu ce sa cred, tot simt ca vrea sa se razbuna sau habar nu am ce are. Cum as putea proceda? tin foarte mult la el...

6 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Te sfatuiesc sa faci tot posibilul pentru a-l evita pe viitor. In mod sigur/cert a revenit in viata ta cu o singura dorinta, aceea de a te trece si pe tine in agenda lui ca pe o noua cucerire.

| RAY a răspuns:

Noi barbati iubim in tacere si suntem foarte incapatanati de fel, te iubeste inca dar se minte singur, nu vrea sa fie cu tine ca cica isi arata slabiciunile, noi gandim diferit fata de voi, pentru noi iubirea e o slabiciune, rad de noi toti daca ne aud ca plangem dupa x sau daca vb de iubire

| KinderBeeeib a răspuns:

Bună! Cel mai bine ar fi sa te îndepărtezi de el.Din cate pare,el nu vrea ceva serios,nici macar nu știe ce vrea,dar cu siguranță nu o relație, el vrea sa te controleze! Nu esti papusa lui! Normal ca e gelos si face faze de genul asta, pentru ca e conștient ca esti o fata minunata si te poate pierde in orice moment! Dupa cum am spus, cel mai bine ar fi sa il lași, chiar daca tii la el.

| Kira5854 a răspuns:

O femeie trebuie sa fie un aliat, nu un obiect in continua posesie. Tipul pare destul de imatur incat sa vina la tine, sa iti ceara sa faceti sex, apoi sa gaseasca un motiv banal sa plece. Eu zic ca ar trebui sa iti cauti un tip care sa isi doreasca sa fie langa tine.

| kandaraki a răspuns:

Pai pentru ce ai reluat relatia cu el? sa isi bata joc de tine iar? nu te crede nu te crede, big deal, ii dai reject si gata, pa pa. Mai sunt baieti pe lumea asta.

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Uita-l pana nu te face sa suferi mai mult! Toti vor sa inceapa o virgina!