anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sa ma despart de el thinking
Sunt intr-o relatie cu un baiat de o luna de zile.Treaba e ca el sta in alt oras si ne vedem foarte rar, cam odata pe saptamana.Si in plus nici nu vorbim foarte des,ieri de exemplu a fost toata ziua,,prin oras",iar tot ce-am putut face a fost sa-i las offline,,Vorbim maine,ca azi vad ca nu ai fost de gasit".iar el mi-a raspuns:,,Scuze iubita,am fost prin centru,vorbim maine,te iubesc". Sincer,nu cred ca o sa mearga,nu-s genul de fata posesiva,inteleg ca fiecare are obiceiurile,pasiunile lui si nu vreau sa stea langa mine tot timpul dar totusi.sigh
Voi ce credeti, e posibila o relatie la distanta, o sa mearga sau nu credeti in astfel de lucruri.Mersi mult, sunt intr-o foarte mare dilema. Pupici!kiss

Răspuns Câştigător
| Shatteredx a răspuns:

Desparte-te de el si gaseste-ti unul mai bun. Daca nu e in stare sa-ti trimita nici macar cateva mesaje pe parcursul zilei la ce sa te mai astepti? Si tu ai vise ca o sa mergi in vacante cu el, ca o sa mergeti in oras, ca o sa va distrati si el nici macar nu-ti da un mesaj? Sunt baieti destui ca el si sunt baieti destui mai interesanti si mai afectuosi.

| CloseToYou a răspuns (pentru Shatteredx):

Mersi,ai dreptate! Azi o sa-i zic, desi ma simt cam prost pentru asta.Dar n-are rost sa continui ceva ce n-are viitor.

| Shatteredx a răspuns (pentru CloseToYou):

E mai bine acum decat sa te atasezi de el. Ai stat o luna, te-ai convins de ce poate, ii urezi mult noroc in viata, ii spui ca e prea bun pentru tine si ca treci printr-o perioada foarte dificila, ca nu prea ai timp sa te intalnesti cu el si nu merita sa suferiti amandoi. Si asa n-o sa-ti poarte nici pica. Bafta

3 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Posibil sa mearga, posibil sa nu mearga relatia asta...depinde de voi, cat de mult tineti unu la altu, stiu ca de multe ori iti doresti sa vb, sa fie langa tine..si nu e din cauza distantei dar daca ti la el trebuie sa ai rabdare si sa te multumesti cu putinul asta