| saby_1779 a întrebat:

Sa mai sper?
Buna, sunt noua aici pe forum as vrea sa va da-ti putin cu parerea despre situatia mea. Stiu ca decizia imi apartine dar simt ca nu stiu ce sa fac, nu stiu ce e mai bine pentru mine! ACUM 3 ani jumate am cunoscut un tip de 29ani eu fiind mai mica ca el cu 8 ani, totul a fost bine pana acum un an in urma cand el a inceput sa imi vb urat... f urat nu va zic pentru ca imi este jena.Prima data cand m-a injurat m-am suparat f tare nu l-am mai vazut o saptamana, apoi l-am iertat. Dupa acea injuratura la 2-3 saptamana se repeta mereu incepusem sa ma obisnuiesc... Dar acum 3 zile am pus punct din aceeasi poveste si mi-a zis ca intre noi oricum nu va fi nimic. 3 ani jumate am stat cu el, ii faceam de mancare, ii faceam curat nu mai pot. Dar cred ca ma va suna si din nou voi ceda ca de fiecare data! INCERC SA MA MATURIZEZ DAR NU STIU DACA O SA POT! MAI MERITA UN ASTFEL DE OM INCA O A SUTA SANSA?

7 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

NU! EJECT! Urgent! Ia-ti macar o saptamana de concediu, relaxeaza-te si revino-ti, ia-ti lucrurile de la el (intai!) si cauta, optimista, un Om adevarat, care sa te inteleaga si sa te respecte! Success!

| CevaNormal a răspuns:

Salut, bun venit pe acest forum, aici vei gasi unele informatii care iti va fi utile. Cazul tau m-a impresionat, nu stiu de ce, se pare ca esti o fata foarte buna la suflet, asta o spun cuvintele pe care le-ai folosit pentru a te exprima. Incearca sa fii personalitate aparte, ca doar nu depinzi de el. Stai deoparte si calculeaza totul, numai asa te vei decied singura ce trebuie sa faci. Daca-l iubesti tare, atunci trebuie sa vezi ce e cu el, poate el te tine numai pentru asta si te foloseste, ca luand in consideratie varsta lui e om matur la cap de acum, si nu pare sa fie intr-o padure din care nu poate iesi. Se pare ca trebuie sa-ti continui viata fara el, gandeste liber, esti in drept sa i-ai singura decizii vitale, sa fii considerata om, femeie. Nu permite cuiva sa-ti strice viata ca si asa e scurta. Iti doresc numai bine si sa ai grija, pa pa.

| georgiana a răspuns:

Buna! nu crezi ca ca e suficient prin ce ai trecut? ai avut grija de el, mancare...etc.si el cum te rasplateste?! cu tipete, injuraturi... nu a stiut sa te pretuiascabig grin...si te-a pierdut.
O greseala foarte mare ar fi sa te impaci cu el, daca nu se schimba.asta nu e relatia. Daca mai poate fi salvat ceva, incearca sa vb cu el, sa priviti lucrurile foarte serios.
Nu va jucati cu vietiile voastre!
Poate si-a dat seama de greselile lui si de aceea te-a cautat, stabiliti anumite reguli, principii...si mai ales, RESPECTUL unul fata de altul! succes...

| daii a răspuns:

Nu! Nu mai merita nici macar o sansa! Fiindca din cate ai observat si tu.se poarta la fel.De fiecare data cand te suna, vorbeste-i rece.incearca sa il ignori.Gandeste-te la tot raul care ti l-a facut! Iesi in oras cu prietenii, du-te si plimba-te. ocupa-ti timpul cu altceva.Si fii sigura ca daca ii mai dai o sansa.va face la fel.inca odata si inca odata si tot asa.Mult succes!

by daiiwinking

| M.J. a răspuns:

Cu siguranta ca nu mai merita inca o sansa. daca te va suna din nou si iti va cere iertare o face pentru ca nu are incotro si ii aduci unele beneficii, ii faci de mancare si toate cele...are nevoi de tine, nu ca persoana ci ca, scuza-ma ca iti sp, menajera.nu e corect! nu ai facut bine ca l-ai iertat de atatea ori, tocmai d-aia nu s-a potolit cu injuraturile, a vazut ca esti slaba ca tii la el si crede ca poate face ce vrea din tine. dar trebuie sa te hotarasti si sa ii arati ca nu este ca el si ca ai si tu personalitatea ta, ambitia ta si ca nu esti un robot sa te comanede el. spune stop, o sa vezi ca ti-e mai bine fara el, vezi bine ca nu te merita.cu siguranta o sa gasesti pe cineva care sa fie sincer si sa te iub cu adevarat.demonstreaza-i ca nu esti o marioneta si ca poti trai fara el, pe cand el nu poate fara tine.ai grija de tine

| r8driver a răspuns:

Asta sa antamplat ca l-ai rasfatat prea mult.Ancearca si uital daca nu povestea se va repeta.

| christabell a răspuns:

Nu te complace intr-o relatie daca nu esti fericita.Pana si o servitoare are parte de mai mult respect! Nu-i mai acorda nici macar o farama de atentie, ca nu merita, iar tu ar fi bine sa ai mai multa consideratie fata de propria persoana.