| Farcas a întrebat:

Sa-mi iert prietenul daca m-a inselat? Il iubesc f mult si cum in ultima vreme nu l-am mai bagat in seama, mi-a zis ca el avea nevoie de mine. s-a sarutat cu alta fata, iar acum ii pare rau si tot cu mine vrea sa ramana.merita sal iert?

Răspuns Câştigător
| littlesunshine a răspuns:

Mai tu il cunosti si stii cate face el pentru tine. cat de mult te iubeste. Si atunci tu esti cea care stie daca merita sa il ierti sau nu. Cert e ca minutele - secundele alea in care tu ai suferit pentru chestia asta. nu le meritai. Si nici daca le meritai el nu ar fi trebuit sa faca asa ceva. A aruncat pentru cateva secunde de "placere" tot ce ati cladit voi doi. Iar asta nu il face decat sa scada in ochii tai. Si asta doare.
Vorbiti si voi deschis. vezi ce anume l-a adus in starea asta. De ce a procedat asa. Spune-i ca te doare. si daca vrei sa salvezi relatia fa tot ce iti sta in putinta...si macar asa ...la sfarsit cand vei trage linie. vei stii ca le-ai incercat pe toate.
Inca o chestie! Indiferent ce iti va spune, nu te simti vinovata pentru ceea ce a facut el. Ce a facut el e ceva urat si scarbos. Tu poate erai extrem de ocupata sau suparata in mom in care el a decis ca are nevoie de "atentie", si nu i-a pasat o clipa ca si tu ai nevoie de intelegere.intr-un fel a fost foarte egoist.
Iti doresc multa bafta si muultta dragoste si intelegere.happy

34 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu il ierta, toti sunt la fel... ce daca il iubesti dar asa ceva nu se poate... o va face din nou si o sa te simti ca ultimul om de pe pamant, am fost in situatie, deci draga mea, nu il ierta, vei suferii din nou si iti va fi foarte greu! daca te iubea cu adevarat nu se supara si nu mergea si se pupa cu alta, deci priveste realitatea cu alti ochii! TOTI SUNT LA FEL!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De iertat nu e prea greu.insa si iertatul asta vine cu un pret.eu una, am patit-o. l-am iertat insa i-am zis ca nu o sa il mai pot crede vreodata...eu zic sa il ierti de data asta, insa sa deschizi bine ochii pe viitorwinking

| catalinutza_6662 a răspuns:

In nici un caz! Sunt convinsa ca faza o sa se repete! Dar pana la urma, e decizia ta!

| laylutza_3395 a răspuns:

Pai depinde...ce la dispus sa faca el lucrul asta.eu zic sa ii mai dai o sansa. poate a 2a oara nu mai greseste.si daca greseste si a 2a oara poti sa il uiti.BAFTA!