| xAndreeaLaura a întrebat:

Sa ne distram putin..Baieti si fete care a fost cea mai mare dragoste a vietii voastre? cum a inceput?

Răspuns Câştigător
| mihaelaa18 a răspuns:

Pai el se mutase cu mine pe strada acum vreo cativa ani.La inceput nu vorbeam deloc, ne certam tot timpul, practic nu ne suportam deloc unul pe celalalt. Dupa o perioada de timp lucrurile parca se mai linistisera si incepusem sa ne intelegem mai bine.El vorbea frumos cu mine, mai venea pe la mine pe la bloc, mai ieseam uneori si ne plimbam prin parc...si am inceput sa ma indragostec de el, dar preferam sa nu ii spun lui pentru ca imi era teama de un refuz.
Dupa 3 luni care au trecut tot vedeam ca imi placea de el din zi in zi mai mult si mi-am luat inima in dinti si i-am spus ce simt pentru el.Surprinsa am fost cand mi-a spus ca si el ma placea dar nu avea curaj sa faca primul pas.
Si am format o relatie timp de un an.A fost primul meu prieten.A fost o relatie frumoasa, ne intelegeam bine, mai existau si mici certuri dar treceam peste ele.El a fost mereu langa mine cand am avut nevoie de cineva, ma facea sa rad atunci cand eram trista, el era totul pentru mine.Nu mi-as fi imaginat vreodata ca o sa il pierd dar din pacate l-am pierdut. Dupa ce aveam un an si ceva de relatie, el mi-a spus ca numai are rost sa continuam relatia si ca este mai bine ca fiecare sa isi vada de drumul sau.
A trecut ceva timp de cand numai sunt cu el si sincer nu am trecut peste.Ma doare faptul ca l-am pierdut.Am pierdut persoana care imi completa viata, persoana la care zambeam doar cand ii auzeam numele, persoana care m-a facut sa zambesc din suflet si sa fiu fericita, persoana pentru care as fi facut orice, persoana care o iubeam enorm... oricum niciodata nu il voi uita, va ramane in inima mea pentru todeauna si ii multumesc ca a facut parte din viata mea candvahappy

9 răspunsuri:
| h3r a răspuns:

Dacă „a fost" înseamnă că s-a terminat. Crezi că le arde să se distreze pe tema asta?

| OglindaCristian a răspuns:

Cea mai mare dragoste a mea a fost profa de rom. A inceput la scoala intr-o vacanta am inceput sa-i simt lipsa si admirind-o dragostea a crescut insa acum tot e ok.

| UnunderstoodArtistHere a răspuns:

Primul meu iubit, normal.Ne-am intalnit la o petrecere din aia la care trebuie sa te imbraci elegant, sa stii maniere...(stii la ce ma refer)data de parintii lui.Prima data cand ne-am intalnit n-a fost dragoste la prima vedere.Din potriva, m-a calcat destul de rau la un dans lent si ca pedeapsa i-am turnat un cofer de vin in cap. Apoi, cum se obisnuieste la petrecerile noastre, am stat mai mult in grupuri razand de cei prost imbracati si care se fac de ras. Apoi a aparut el de nu stiu unde si a inceput sa intre in vb cu noi.Cand a plecat verisoara mea a inceput sa faca apropouri cum ca n-as putea sa-l fac sa se indragosteasca de mine.Si de acolo a inceput tot.

| cristinicadulcica18 a răspuns:

Pai..primul meu iubit a fost un borcan de Nutela. A fost dragoste la prima vedere. Dar din pacate s-a terminat...ca toti ceilalti. sfarsit tragic

| MioaraParalescu a răspuns (pentru cristinicadulcica18):

Ce relatie frumoasa, ce poveste incitanta, mi-au dat lacrimile crying
Si eu am avut o relatie cu bata mea de baseball Tatiana dar am pierdut-o intr-un hotel din Mamaia crying
Daca aveam probleme ea era prima care imi sarea in aparare sad
Niciodata nu am sa uit bata aia sad

Răspuns utilizator avertizat
| Verginic?Vac?Gras? a răspuns:

Bautura, a fost dragoste la prima betie

| Verginic?Vac?Gras? a răspuns (pentru UnunderstoodArtistHere):

Iai turnat vin pe cap? in locul lui iti spargeam fata