| evilkiss a întrebat:

Sa ne mai linistim putin de aceasta dragoste si sex(inceputul vietii sexuale de pe la 12 anilaughing, va mai aduceti aminte de jocurile tineretii?
-flori fete sau baieti, etc etc, de muzica acelor ani(genius, ASXX, etc)ce formatii mai erau pe atunci? ce jocuri mai jucam? mai tineti minte?

Răspuns Câştigător
| Bubu_5492 a răspuns:

Dedic mel asta.
http://www.youtube.com/watch?v=KHW3yXSoHBo

7 răspunsuri:
| gigiro a răspuns:

Da, nu am uitat nimic! Totul a fost minunat, acum nu mai exista copilarie, pubertate, adolescenta. Exista sex, masturbare, sex anal, dragoste pe "mess", totul este fals si putred. Jocurile lipsesc, chiar si in dragoste. Jocul, care poate fi atat de creativ, a devenit o rusine, o lipsa de maturitate! Jocul cuvintelor! Jocul intamplarii! Jocul cu viata!

| alexandra21_3435 a răspuns:

Am 21 de ani si tin minte in fiecare seara mai ales vara jucam hot si politai, ce distractiv putea fi, uitam cat era ceasul intra la 1 2 noaptea in casa franta de oboseala! sau 1 2 3 stop castel cu numere si cu mingea!

| chandnisharma a răspuns:

Cum as putea sa uit? copilaria, cea mai frumoasa perioada din viata mea.serile in care in murdaream piciorele jucand desculta elasticul, verile cand furam corcoduse, cand ne jucam fata de ascunselea sau lapte gros, matele incurcate, am visat azi noapte, tara tara vrem ostasi, bidonasu, leapsa pe coco, cand colectionam poze cu formatii gen andree, animal x, genius.Nu aveam internet, ipod, iphone, mobile etc dar eram mai fericiti, aveam copilarie. nu as da copilaria mea pe copilaria unui copil din 2010.

| seby8873 a răspuns:

Valahia, LA, rosu si negru, de la vegas thinking

| evilkiss explică:

Ajutam cate o babuta, ca na, toti aveam cate o babuta in bloc, mergeam in piata, cumparam un pepene, il caram dupa noi pana in padure, care era destul de departe, si-l savuram, dar ce nu faceam, de corcodusul care era abia trecut de floare, cirese, etc, pana la biletelele banale aruncate in clasa(imi dai prietenia ta?)acum totul s-a dus, unde au apus anii de sus? nimic numai are pret, respect, nimic

| evilkiss explică:

Va mai aduceti aminte de oracole?

| AsiSoyYo a răspuns:

Eu am 18 ani dar inca mai imi place sa ma joc. fateaascunselea, frunza amuzanta, cantaretul serii, muzica mea, florile amestecate, descurcama acum, picioare incrucisate, sireturile legate...si multe alte jocuri