Si care e intrebarea? Eu inteleg ca tu esti suaprat din cauza nedreptatilor, dar crezi ca poti rezolva ceva prin jigniri? In nici un caz! Putin ii intereseaza pe ei daca te pi*i tu pe ei sau nu. Tu care vorbesti asa, te crezi superior fata de ei? Nu prea cred. Nici eu nu suport rasisti sau cei care judeca toti tiganii dupa fapta unuia singur, dar nu ma apuc sa-i injur. In fond, asta mai e si un site public si mai intra naibii si copii mici...
Ba cu**a ordinara ce pe**a me ai cu tigani date la draq francezii aia is imputiti nu tiganii CU**A ORDINARA ce esti
Citeste raspunsul meu pentru silviu si ai sa vezi la ce ma refer nu mai va dati cu cu*ru de pamant degeaba. Eu nu ma refel la cei ce incalca legea ma refer la oamenii obisnuiti care nu se baga in treburile nimaniu si totusi sunt judecati si catalogati.
Atunci sper sa te violeze niste poponari si pe urma sa iti fure banii niste tigani. Ca esti prea prost sa respiri. Te-a **** vreun homosexual de ai boala pe ei? Eu nu am vazut homosexuali sa sara pe un heterosexual si sa il violeze...
Sa ma simt marginalizat ca l-am fu*tut pe tactu si ai iesit tu. Mars la ca*at!
Fiecare cu frustrarile lui
Eh daca eu sunt fustrat atunci sper sa iti iei un cataroi in cap doar ca esti prost.
Doar un copy paste...
"Noh, cand ala de langa mine se camufleaza mai bine in noapte datorita tenului...parca am mai mare grija la buzunare "
Eu nu vorbesc de tiganii care iti dau in cap sa iti ia banii. Vorbesc de un copil care e la liceu si este bataia de joc a altora doar ca e diferit. Ma refer la homosexualul care sta intr-un bar si isi bea berea linistit si tu nici macar nu ai habar ca e gay. Ma refer la o femeie care e considerata inferioara doar ca e femeie. Ma refer la un om care nu are o mana iar ceilati se uita la el de parca ar avea ciuma bubonica. Este oare normal acest mod de gandire?
Dupa user cred ca tu mori inaintea mea.
Urasti un stereotip nu cred ca daca vezi un rom educat care se comporta civilizat sari sa ii dai in cap Nici eu nu ighit ciorile de strehaia cu palatu cat casa poporului si cort in spate stai linistit