anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sa nu radeti de mine sunt virgina ca sunt mai micuta si vreau s-o fac cu un baiat de 20 ani si ma intreaba ce pozitie imi place ce sa fac cand o sa fiu cu el in pat?

12 răspunsuri:
| Farcas a răspuns:

Daca esti mai micuta, nu o fa cu unu de 20 de ani pentru ca s-ar putea sa iti para rau.Asteapta sa mai cresti, si sa intalnesti un baiat care sa ti la el cu adevarat si care sa aiba rabdare cu tine sa incercati mai multe pozitii ca sa vedeti care v-a plac amandurora.

| marsy a răspuns:

Eii. poate fata se referea la statura. ca e micuta. nu la virsta!big grin?

| Smarandica a răspuns:

Ca foarte bine zice vere! E si baiat, asculta-l.prea putini care mai is asa sinceri happy

| multimoak a răspuns:

Fii retorica: Cum sa-mi placa vreo pozitie, daca nu am incercat nici una?

Răspuns utilizator avertizat
| alina_3473 a răspuns:

Incepi usor cu misionaru apoi treci la pozitii mai obraznice cum ar fi capra, umeri melci scoici raci cracilaughing dupa primul act sexual vreau sa ne povestesti ca daca n-ar fi nu s-ar mai povesti.fir intinswinking

| vere a răspuns:

oh go on. fetito, baiatu are 20, tu poate ai 14. mai bine lasa prostiile deoparte, o sa ti`o puna, pe urma o sa inceapa sa te ignore, baiatu vrea sa te *** mnoh. si o sa plece, si o mai treaca pe la tine cand o sa aiba chef de tine, cand o sa`si aminteasca de tine, si o sa vina din nou la tine si o sa ti`o puna din nou. mai bine lasa prostiile deoparte, esti tanara ce ***. stiu ca nu ma crezi, da eu faceam multe chestii din astea si mnoh. nu`i asa frumos pentru " ea ".***

| craniul a răspuns:

Incearca doggystyle sau sunt 1000 de pozitii http://www.google.ro/......http?/

| tremurici a răspuns:

69laughingandromacalaughingancoralaughingmai trebuie?laughingapp.doggystile chiar nulaughing)

| AlliceCarter a răspuns:

Poti pentru inceput sa incerci poza monarhului - adica tu sa fii deasupra

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nimk...totu vine de la sinewinkingsi succes

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Stai capra laughing)