Draga mea, virginitatea nu e o moneda de schimb.Ia virginitatea mea si hai sa fim impreuna.Te oferi unui baiat pe care il iubesti, si asta dupa multa munca de convingere din partea lui.Virgina nu poti fi a doua oara,nu poti spune "pardon,am dat-o persoanei gresite,hai s-o luam de la inceput".De unde stii tu,ca maine,poate, nu vei intalni baiatul perferct si vei plange amar pentru nechibzuinta ta? In afara de asta, el are 20 de ani,o sa ia bucuros ceea ce-i oferi atat de usor, dupa care te va lasa balta, vei fi una din multele fraiere care i-au cedat de buna voie.Ca sa fii cu un baiat,nu trebuie sa te oferi,trebuie sa simti ca te iubeste,sa ti-o arate,in fine,sa bea apa in numele tau.Tu, in afara ca alergi disperata dupa el, ii mai oferi si bonus singura avere cu care te-a inzestrat natura.Fii mai mandra si mai demna, numai tu vei avea de castigat.Mult noroc.
Tu esti prea naiva si el te ia peste nas.Trebuie sa ai si tu un pic de orgoliu in tine, pentru ca dupa va crede ca esti o fata usor de abordat.Virginatatea este o chestie importanta pentru o fata care se pierde cu o persoana pe care o iubesti( nu o placi) si care te iubeste si ea normal.Nici nu cunosti persoana lui si se vede clar ca te ia peste picior.Hai sa fim seriosi: de cand se incepe o relatie de la sex? Asta trebuie sa fie prin ultimele etape.Tu incearca sa fii indiferenta, saluta-l si gata.Nu te duce la el acasa nu mai deschide subiectul despre sex, si daca el il deschide tu inchide-l.Arata-i ca esti o fata matura, cu capul pe umeri. Daca va fi intelgent va aprecia asta daca nu, mai bine pentru tine.O persoana asa e mai bine sa o pierzi decat sa o ai.
Esti chioara sau nu vezi? Chiar nu-ti dai seama ca tot ce vrea el de la tine este SEX?
Wake up, girl!
Ah nunu.mai ales ca esti virgina.tu te simti pregatita? daca era atras de tine sa vrea o relatie de durata cred ca mai intai te invita sa iesi cu el trecea o luna doua apoi iti propunea si te astepta pana erai pregatita.acum e viata ta sincer.asta`i sfatu` meu:nu o face cu el, asteapta si ai sa vezi ca poate el nu e potrivit pentru a fi primul`.bye.
Daca tu vrei sa-i faci placerea, da. Dar la 16 ani. ar mai trebui sa astepti 1 an-2. Si in plus, sper ca esti constienta ca numai pentru o noapte te vrea... deci nu te astepta la vreo relatie.
Diferenta de varsta este prea mare sa vorbesti aici de "o reltie "
mai mult un joc pentru el, si pentru tine mai tarziu o dezamagire
o sa-ti para rau dupa.
NU! asta e tot ce o sa obtii de la el. si dupa bafta. te asigur.asa e si un prieten bun de`al meu. le f'te si dupa hai mars. si tu ramai si fara el, si fara virginitatea ta!