Fii sigura ca dupa aceea nu mai urmeaza absolut nimic. Niciodata o relatie nu incepe asa, ma refer la o relatie in care sa fie implicate sentimente. Asa incepe o relatie bazata pe sex. Intrebarea este: merita sa-ti cresti riscul de cancer de col de 10 ori pentru o relatie strict sexuala de scurta durata? Tu te simti capabila sa mergi la ginecolog o data la 6 luni, ai bani sa platesti toate consultatiile si investigatiile, vrei sa traiesti toata viata cu teama ca la viitoarea consultatie vei afla ca ai leziuni precanceroase sau mai rau pe col? Poate merita pentru o mare iubire, desi un barbat care te-ar iubi nu ar accepta in ruptul capului sa te supuna la asemenea riscuri. Dar pentru o aventura de cate zile nu cred ca merita.
Da vei regreta, gandeste tu ca el e pedofil si nu reactioneaza bine cu tine asa ca spune-i sa isi caute una de varsta lui majora.
Eu zic sa stai cuminte, sa nu regreti dupa. Vrea doar sa te prosteasca.
Ai putea sa-mi dai un mesaj sa-mi spui de unde esti? Pentru ca cunosc pe cineva cu o situatie ca a ta, o fata careia i s-au spus baliverne de acest gen de la un tip de aceeasi varsta cu cel pe care-l cunosti tu. Deci, am sa astept mesajul tau, daca doresti.
Se vede ca el vrea de la tine doar.sex.si ca nu o relatie serioasa.mai bine nu te baga
Daca doar il placi si nu aveti o relatie iti spun ca mai bine nu face acest pas cu el.
Eu am facut pasu` asta dupa 7 luni de relatie.
Gandeste-te de 1.000 de ori inainte.
Ce faci daca te lasa?
Mai bine stai tu frumos in banca ta pentru ca el vrea doar sex de la tine si apoi pa, pa.
Bafta, sa-mi dai un msj pe privat sa-mi spui ce ai facut. Sarbatori fericite!:*
Nuuuuuuuu.nu te lasa pacalita de el.mai mult ca sigur dupa ce veti face sex de cateva ori iti va zice hai sictir si nu ai sa il mai vezi.
nu te pacali singura
Nu cred ca ar merita mai lasa putin sa treaca timpu sa te mai dezvolti plus ca baiatu e mai mare cine stie ce are in cap...spenei ca nu vrei sa o faci chiar daca il iubesti foarte mult daca o sa fie de acord inseamna ca are rabdare si ca te iubeste foarte mult daca nu inseamna ca vrea doar sa te dizvirgineze nimic mai mult. sfatul meu e sa nu o faci acum. sper ca team putut ajuta papa te pup...
Neaaaaa. stai linistita, nu mai vb cu el. vrea doar sa faceti sex. si daca esti virgina, cel mai bine ar fi sa o faci cu o persoana pe care o iubesti, nu cu una cu care nu esti sigura. prima data tii minte tot timpul, si de aceea trebuie sa fie frumos. mai bine iti gasesti pe unul pe care sa il iubesti cu adevarat si abia dupa aceea sa o faci.