Pff.
in primul rand daca ai fost primul baiat din viata aia atat dpv sexual cat si sentimental nu inseamna ca vei fi si ultimul.totusi,inseamna destul de mult pentru o fata.
inainte sa citesc faptul ca ea inca iti mai zice ca te iubeste ma gandeam ca a vrut sa scape de tine si ca de asta ti-a spus ca mama si fratele ei sunt impotriva voastra.
si sa zicem ca ar fi fost asa.Nu puteati continua sa va vedeti pe ascuns mereu.Erau foarte multe dificultati.Trebuia sa dea mereu explicatii parintilor.Macar atunci aveati sprijinul unei parti din familie.
In legatura cu celalalt tip cred ca e atrasa de el si cam atat.
La un moment dat numai poti suporta o relatie daca este mai multa suferinta decat fericire.(referitor la faptul ca iubirea invinge indiferent de bariere si obstacole)
Pentru o relatia nu e nevoie numai de iubire
Esti ORB.Nu vezi ca s-a saturat de tine? Cine stie ce"circ"este in casa lor din cauza ta...Totusi parintii ei ii dau de mancare, ii asigura necesarul.Degeaba ii spui tu, la urma tot cu ei se duce...Esti tanar ai VIATA inainte, stiu ca e greu, uneori imposibil dar toti am trecut prina asta.Mergi inainte.Keep walking.
Intrebarea mea ar fi: Chiar crezi ca te iubeste?
Nu neg ca te'a iubit! Ati fost impreuna 2 ani, ai fost prima ei iubire si de asemenea primul in viata ei sexula iar daca nu ar fi existat sentimente puternuce intre voi, aceste lucruri nu ar fi avut cum sa decurga.
Dar stii? Lumea se schimba, oamenii se schima.
Poate ca ea s-a schimbat, iar tu nu ai observat asta. Poate nu a mei gasit in tine ceea ce ea cauta, si iarta'ma ca iti spun dar poate ca tu ai facut'o sa se indeparteze de tine(tu stii mai bine asta, tu stii ce a fost intre voi).
Imi e clar ca toata treaba cu parintii si fratele e doar o scuza sa se desparta de tine, pentru ca daca intr'adevar te'ar iubi, asta nu ar impiedica'o, mai ales daca de la inceput a ales sa se riste.
Daca inca tii la ea, te sfatiuesc sa vorbesti cu ea si sa ii ceri o explicatie sincera, dupa 2 ani sigur meriti macar atat!
Ii spui clar ca stii ca parintii sunt doar o scuza, si roag'o sa iti spuna adevaratul motiv pentru care s-a despartit de tine.
Intreab'o daca ai fost tu cumva de vina in toate asta, stiu si eu?
Iar daca nu se va mai putea face nimic, macar te vei alege cu o explicatie, cu o lectie de viitor din care vei stii ce sa faci si ce nu intr'o viitoare relatie.
Si ia'o ca atare!
O experienta frumoasa! O iubire! Un moment al vietii tale pe care trebuie sa il pretuiesi si sa nu il uiti!
Invata ceva din toate astea, bine?
Si daca decizia ei este ireversibile, stai linistit, timpul vindeca ranile! Esti barbat, nu? Vei trece peste!
[Mentionez ca sunt fata si cat de cat am idee despre ce vorbesc]
Sper sincer sa te fi ajutat!
Bafta!
Dupa cum ti'am spus, parintii sunt doar o scuza, motivul pentru care s-a despatit de tine nu este asta.
Parerea mea ca baiat este ca fata e o nesimtita, profita de bunatatea ta ca sa-si faca ea de cap cu altu... eu zic sa uiti de ea si sa iti gasesti pe cineva care te iubeste cu adevarat si nu ti-ar ranii niciodata sentimentele!
Cel mai mult ma deranjeaza faptul ca nu incearca sa vb cu parintii sai ce au cu mine pentru ca nu sunt dintr-oi familie saraca si nici nu mi-am batut joc de ea.in astia 2 ani nu i-am adresat o injuratura sau jignire sa nu mai vb de lovit. diferenta intre noi este de 3 ani.eu 21 si ea 18.nu imi dau seama care ar putea fi motivul partintilor de a se impotrivi relatiei
In fine eu am trecut peste moment pentru ca am avut prieteni langa mine si am iesit in club si m-am distrat si am uitat de tot dar ce am in suflet acum e doar dezamagire pentru ca nu ma asteptam sa-mi faca asta.pana sa stau cu ea acum 2 ani se mai tinuse dupa mine inca vreo 4 ani.stiu cum sa trec peste o despartire pentru ca nu e prima fata pe care o iubesc dar tot ce simt acum e dezamagire nu disper dupa fata.TOT CE VREAU SA STIU SUNT PARERILE VOASTRE LA PROBLEMA MEA.
ROCIO întreabă: