| vl96cos a întrebat:

Sa o sterg de la prietenii de pe facebook pe fosta, ca sa o pot uita mai usor? sau sa o las si sa vada ca sunt indiferet si imi este bine?

10 răspunsuri:
| Floreenofficial a răspuns:

Salut!
Ambele variante sunt bune, dar totusi scoate-o pentru ca vei fi tentat sa o accesezi uneori sa vezi ce mai face si probabil vei vedea ca o duce bine si te vei intrista. sad
Bafta! happy

| mona a răspuns:

Nu o sterge, las-o sa vada ca esti indiferent...

| Amelya02 a răspuns:

Nu o şterge.
În primul rând sigur vei dori să te mai uiţi la pozele recente cu ea, să-i mai vezi actualizările, dacă ai şterge-o, peste câtva timp i-ai trimite cerere de prietenie.

Plus că nu are nici o treabă, nu o vei uita aşa.

al doilea plus ar fi că nu ar fi politicos

al treilea, s-ar putea să-şi dea seama că asta încerci să faci, să o uiţi complet.

Stai calm şi nu face nimic ce ai putea regreta mai târziu.

| Tmcn a răspuns:

Dacă o scoţi, nu dai dovadă de indiferenţă, din contra.

| neutrino a răspuns:

Daca asa pui problema sigur minti: nu esti indiferent si nu ti-e bine.

| Liliana1981 a răspuns:

Dar nu-i asa ca nu-ti este indiferenta si nu ti-e bine?

| MeinSieg a răspuns:

Care e diferenta daca lasi sau stergi pe cineva de pe un site de socializare? Las-o la prieteni, sa nu o stergi sau altceva. Daca o faci, arati ca esti vulnerabil.

| ajutorrrrrrr a răspuns:

Deci eu zic asalaughing faza asta e chiar foarte buna: 1. cauta niste poze cu o gagica superba pe care ea nu o stie
2. fa un id de mess nou
3.fa o pagina de fb cu un nume de fata
4. pune intr-o relatie
apoi dupa vreo 2-3 zile arata-i ce a pierdut (in cazul daca vr sa te impaci cu ea daca las-o pentru ca totusi ati fost impreuna si macar asta trebuie respectat) FUNAAAAA

| Liliana1981 a răspuns (pentru ajutorrrrrrr):

laughing))) si pe cine crezi ca pacaleste cu asta? Pe ea sau pe el?

| NuDauNume07 a răspuns:

Daca tie iti mai pasa de ea eu zic sa nu o stergi si sa incerci sa vb cu ea credeama altfel o sa te simti prost Funda te rog

Întrebări similare