Nu prea repede...am patit si eu asa. Nu o va uita repede dar in cateva luni dispar sentimentele alea de genul ''fluturilor''. Recomandat ar fi sa se reorienteze catre alta fata!
Ca sa o poata uita cat mai usor e mai bine sa nu o mai vada sau se fie cu alta tipa
Destul de greu daca o vede zilnic, probabil lucreaza impreuna, ar trebui sa nu o mai vada macar cateva lunii
Daca sentimentul nu este reciproc, ii va trece dupa o perioada destul de scurta daca tipul este un pic cerebral
Depinde de cat de repede vrea... daca o place cu adevarat ii va fi greu, mai ales daca va trebui sa continue sa o vada zilnic... daca nu o va mai vedea ii va fi mai simplu... daca e iubire la mijloc...de multe ori capul spune ceva dar inima spune altceva... e posibil ca daca o place cu adevarat sa nu o uite niciodata si pana la urma sa fie un happy end
Depinde de intensitatea sentimentelor acestuia, daca ii place foarte mult, va fi greu.Eu consider ca depinde si de acea fata, de atentia care i'o da
In situatia asta ma aflu si eu din pacate pur si simplu nu pot sa o uit orice as face gandul tot la ea imi este! si o iubessc cu atat putere! astept sa treaca timpul sa o uit. Ca altceva nu pot face decat sa astept!