Lasa presupunerile si incepe grijile. Tu atat de mult tii la "prietena" ta? Ii buna numai sa-ti satisfaci poftele, mai tarziu da-o in tranta ei?
Nu.Si altadata sa se spele bine pe deget cu apa si sapun.Ca sa nu mai pui asemenea intrebari fara rost.
Din cate stiu eu sperma odata ce intra in contact cu aerul isi pierde calitatile nu mai are nici un efect dar daca te-ai sters nu ai cum...chiar daca ti-a ramas putin sub unghie stai linistita ca nu vei avea surprize
Nu cred, sansele sunt minime. Spermatozoizii mor, cand sperma se usuca. Totusi, ar fi bine ca pe viitor sa te speli pe maini cu apa si sapun inainte de a-i mai baga prietenei degete prin zone intime.
Calmeaza-te ca e destul de greu sa ramana de la asa ceva.Pt a ramane e nevoi de Ejaculare puternica si nu doar de ce ai avut tu acolo.Crezi ca drumu pana la Ovul e asa de simplu, pai ia devorat bacterile pe aia intr-o secunda pentru ca daca nu erai Informat exista o Protectie naturala care mai opreste din Sperma.Insa cel mai Important e sa te asiguri daca Iubita a fost in Perioada Fertila sau nu. Daca nu a fost stai calm.
Depinde si dupa cat timp il introduci in vagin, dar chiar si imediat introdus nu as crede ca se poate produce o sarcina.
Asta e ca la ruleta ruseasca
ai prea multe variabile sa poti afla un raspuns clar
Tin sa mentionez ca trecuse ceva timp dupa ce degetul a fost sters,adica, degetul a fost bine sters (dar nu spalat) si dupa ceva dimp (gen jumatate de ora) a fost bagat in vagin, si nu adinc, ba chiar deloc, doar "pedeasupra"
Daca a fost sters ok sunt sanse de 99, 9% sa ramana la fel ca si la anticonceptionale dar daca nu esti sigur ti-as recomanda pentru siguranta mare o pastila de a 2-a zii gen escapele costa vreo 50 de lei dar te scapa de o povara foarte mare, bafta!