| paul65moza19 a întrebat:

Sa prezint:
Imi place de o fata, de 14 ani. Eu am 15 ani si tin sa mentionez ca ne cunoastem de aproximativ: 4 ani. Ea, m-a mai placut pe mine, iar eu mici simpatizari… problema e ca acum imi place foarte mult de ea. Acum o luna i-am zis ca o plac iar cand am rugat-o sa imi zica, a zis ca nu ma place. Colegele mele au zis ca nu o sa zica ca ma place, ca e rusinoasa, dar sa fiu sigur ca o face. De craciun, mi-am facut curaj si am sunat-o sa iesim la mal. Ea nu a putut, ca mergea cu failia, dar era foarte incantata si a zis ca o sa iesim cand putem. Intrebarile mele sunt:
Ma place sau nu?
Ce sa vorbesc cu ea?
Cand sa o sun sa iesim?
Ce ar trebui sa fac?
Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Hakuouki a răspuns:

Stiu ce spui, si eu simt cu unele persoane ca nu mai am ce vorbii, dar daca iesi undeva nu trebuie sa vorbesti despre voi, puteti rade de oameni, faceti glume raportandu-va la locatie, etc etc. Fi relaxat, astea vin de la sine. Daca totusi nu gasesti nimic, vorbeste despre Putin, fetele adora cand le vorbesti despre Putin laughing

13 răspunsuri:
| Verginic?Vac?Gras? a răspuns:

Prietene esti barbat tu nu trebuie sa injosesti in fata unei jigodii ordinare imputite proaste. daca ea nu iti raspunde la afectiune atunci nu-i oferi afectiune unei proaste. arata-i ca nu-i permiti sa te manipuleze, mortii masii de jegoasa imputita ordinara javra mortii. trateaz-o cu indiferenta

| grab a răspuns:

Sun-o acuma ca ninge afara si scoate-o din casa iesiti si faceti un om de zapada big grin fii mai indraznet.

| paul65moza19 explică (pentru grab):

La noi nu ningelaughing

| Hakuouki a răspuns:

De unde naibi vrei sa stim noi daca te place sau nu cand tu nu esti decat un nick pentru noi si ea...fictiune.
Va cunoasteti de 4 ani si nu sti ce sa vorbiti? Vorbiti despre lucrurile comode pentru voi, nu despre ceva care sa va faca sa fiti incordati, cel mai bine ar fi sa-i spui la inceput cand va vedeti, dar undeva unde sa nu fie lume, ca se rusineaza. Cand sa o suni? Cat mai curand, ca in timp iti faci planuri care pica si devi dezamagit.

| paul65moza19 explică (pentru Hakuouki):

Ok, multumesc, dar app, asta e ideea, stim aproape tot unul de altul, de aia nu prea stiu ce sa vb, adicaintotdeauna cand incerc sa vb ceva, si ea vb, a fost cam o sapt dupa ce i-am spus ca o plac, cand a fost seaca cu mine, dar acuma leaga conversatia...

Putin... buna idee, multumesc!

| Hakuouki a răspuns (pentru paul65moza19):

Multumesc pentru funda.
Sti, daca totusi nu mai aveti ce vorbi, cred ca ar fi indicata si o perioada in care sa cunosti oameni noi, nu neaparat fete, dar oameni noi, idei noi pe care sa le inveti sa le treci prin propriul filtru si gasesti si noi subiecte de discutat cu ea.

I-am zis ceva siropos iar acum nu mai stiu ce sa ii zic, a raspuns sec, dar a incercat sa ma ajute, punandu-mi 2 interbari, dar nu a ajutat prea mult...

Da-mi id-ul tau in privat ca te ajuta Hakuouki sa vorbesti. De nu se desparte fata aia ca nu poate spune un cuvant ca vorbesti tu prea mult sa mi se ia rangul de campion.(realizarea vietii mele)

Stiu ce spui, si eu simt cu unele persoane ca nu mai am ce vorbii, dar daca iesi undeva nu trebuie sa vorbesti despre voi, puteti rade de oameni, faceti glume raportandu-va la locatie, etc etc. Fi relaxat, astea vin de la sine. Daca totusi nu gasesti nimic, vorbeste despre Putin, fetele adora cand le vorbesti despre Putin laughing

Răspuns utilizator avertizat
| CatalinaAdela a răspuns:

1.Nu se stie inca
2. Orice, fii deschis cu ea
3.Sambata
4.Nu-i mai da atentie iar daca ea insista sa se bage in seama cu tine si sa te sune, etc. te place.

| Iulia_Ionescu_2001 a răspuns:

Daca sti ca te.a mai placut si inainte inseamna ca inca te place, asta daca n.ai ranit.o vreodata cu ceva. Dragostea nu se uita usor..Eu plac un baiat de 4 ani, desi n.am curaj sa zic nimic, astept doar sa termin scoala sa ma duc pe drumul meu, sa cunosc alte persoane. Deci fi curajos, arata.i c.o iubesti, dar daca ea chiar nu reactioneaza, nu fi fraier sa te injosesti. Ai grija. bafta :*