anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sa spunem ca aveti o fata super-draguta la liceu,nu are niciun fel de legatura cu voi.e de la alta clasă.Ce faceti? (O abordati, daca da explicati cum) sau asteptati prin minune să facă ea primul pas? Cred ca a doua varianta e irealizabila si greu de crezut ca se va intampla.Deci,ce ati face?

4 răspunsuri:
| JoshuaNNN a răspuns:

Eu am fost intotdeauna tipul reprezentat de varianta a doua, si regret asta, mi-a adus numai suparari, o fata nu va face niciodata primul pas(ma refer la cele care sunt genul meu). Acum mi-a ajuns si nu mai vreau sa le astept pe ele degeaba, o sa trec la "abordare" si iti sugerez si tie sa faci asta (scuze ca sunt cam penibil).

greece12
| greece12 a răspuns:

Minunile sunt cam rare in ziua de azi,asa ca e necesar sa intelegi ca daca tu nu faci nimic(pentru tine),nici nu se va schimba nimic.
Sa abordezi o fata nu e un capat de tara,toti cei din jurul tau au fost niste necunoscuti initial si uite ca acum discuti cu atatia! Ce ai facut? Cum i-ai abordat? Iti spun asta ca sa intelegi ca iti poti folosi creierul si felul tau normal de a fi,nu-ti trebuiesc lectii sau o anumita tactica.
Zambeste, saluta, prezinta-te, intreab-o cum o cheama si cere-i fb-ul, e cel mai banal lucru din lume.
Bafta.

| IAmTheLegendary a răspuns:

Salutari.
Eu sunt fratele oOMikaelaOo ( fratele ei) si din greseala i-am intrat in cont.
Daca nu ar fi cu mine in clasa..Eu as abordao pentru ca imi place de ea.As abordao asa ca un tip rau ce sunt in exterior.
Si i-as spune:
Tu frumoaso, hai sa iesim la o shaorma sau un suc

Răspuns utilizator avertizat