| VladXP a întrebat:

Sa stiti ca mi-am luat 2 gantere 10 cu 10 eu sunt prea slab si vreau sa fac muschii eu am 15 fac 16 pe 8 decembrie si am 57 de kg e normal sa am 57 eu cred ca nu si de asta am luat gantere eu am o leaca de biceps dar piet nu am chiar deloc mie imi trebuie doar piet ca sa arat bine dar tata nu ma mai lasa cu ele pentru ca crede ca nu trebuie sa am muschi dar eu vreau asa ca eu am 4 mese pe zi sunt si alte zile in care am 3 mese si vreau sa cresc in muschi dar nu stiu daca pot sa mai cresc pentru ca recunosc m-am masturbat si am si lipsa de calciu si ma dor oasele dar acum iau CA+D3 dar vad ca tot imi pocnesc oasele si dureaza ceva pana imi fac osele tari dar sa stii ca eu cand eram mic de la 4-5 ani eu am avut nu mai 2 mese pe zi si n-am baut apa de loc doar 3-4 cani odata la 3-4 zile si nustiam ca nu e bine dar cand am aflat era prea tarziu eu am avut 2 mese pe zi pana la 14 ani atunci am aflat ca nu e bine sa mananc doar 2 mese si sa nu beau apa dar parintii mei sa-u despartit si acum am alta mama vitrega care nu ma lasa sa mananc de 3-4 pe zi dar nici tata nu ma lasa sa beau apa eu stiu ca trebuie 2l pe zi dar pe mine nu ma lasa sa beau nici macar 2 cani de apa pe zi spune ca nu e bine eu incerc sa beau apa dar daca ma vede ca beau 2 cani ori ma cearta ori ma face nebun ca de ce beau atata apa laughing ei crede ca nu e bine sa beau multa apa dar eu beau apa nu mai vara 2l dar iarna beau doar cate 1-2 cani pe zi eu am 2 mese pe zi abia pot sa am 4 mese ca ei daca ma vede ca am 4 mese pe zi ma cearta ca de ce mananc asa mult dar eu nu mananc mult eu mananc des si putin ca asa e bine pentru masa musculara dar daca ar fi dupa ei eu asi avea doar 2 mese pe zi ca mama mea adevarata ma lasa sa am chiar 4-5 mese pe zi dar ea imi dadea doar 2 dar oricum ma lasa? asa ca vreau sa va spun? eu daca am 4 mese pe zi si nu beau deloc apa muschi nu mai cresc sau cresc mai greu ca eu nu prea stiu daca muschi mei mai cresc cred ca e prea tarziu la cat de sensibil este corpul meu dar spuneti-mi eu daca am 4 mese pe zi si nu fac deloc exerciti cu gantere muschi tot o sa-mi creasca sau trebuie sa fac si exerciti ca eu nu prea am timp sa fac exerciti? eu muncesc si nu ma mai duc la scoala si abia am timp sa mananc? eu stiu ca daca simti nevoia de foame coprul incepe sa stocheze proteine pentru energie si cum timpul am sa slabesc ca eu simteam mereu nevoia de foame dar acum incerc sa imi fac un program dar nu pot de parinti me-i? dar spuneti-mi muschi o sa-mi cresca daca am macar 3 mese pe zi si o gustare casa nu imi fie foame si fara sa fac exerciti ca tata nu ma mai lasa cu ele doar daca o sa fiu cuminte dar asta e foarte greu se pare ca n-am de ales? A Si apropo? va rog eu sa nu im-i sterge-ti intrebarea ca sunt unii admini care me-au sters pana acum 10 intrebari

6 răspunsuri:
| aXy99 a răspuns:

Ai auzit de PUNCT? Foloseste-l, imi e aproape imposibil sa citesc. Du-te la sala daca vrei sa pui masa musculara si eventual mancanca mai multa carne, lactate etc.

| DumnezeuTatal a răspuns:

Ti-au sters intrebarile pentru ca esti agramat.

| elvisel a răspuns:

1...prea lunga povestea
2 nu te amagii cu sportul acasa nu o sa tina(singurul fapt e ca intr-un final vei fi capabil sa tii pasul cu anumite exercitii si ti se vor parea mai usoare, dar luarea in masa musculara nu e atat de usor)
3... 3sau 4 mese pe zi sunt prea putine (unii iau si 10 pe zi)
4... fara un instructor personal nici nu as recomanda(e greu sa tii un echilibru in alimentatie daca habar nu ai pe ce taram te avanti, si cu exercitiile la fel)
5...iti trebuie foarte mult timp, rabdare

| aXy99 a răspuns (pentru elvisel):

10 mese pe zi? 3 sunt suficiente daca stii cat trebuie sa contina...

| Ancient a răspuns:

Nu am rezistat să citesc totul dar cum sunt o persoană bună am citit pe sărite şi cred că ţi-am înţeles suferinţa.

Mai de mult era unul Cosmin pe aici, ce se pricepea la bodybuilding. Dacă mai e ar trebui să îl contactezi sau măcar să îţi postezi întrebarea la categoria potrivită, la sport.

Revenind, acele gantere nu te vor ajuta la nimic.
Dacă totuşi vrei să îţi lucrezi pieptul fără să mergi la o sală adecvată încearcă să faci flotări.

Nu le fă zilnic, fă de 2-3 ori pe săptămână şi s-ar putea să se sesizeze diferenţa.
Nimic wow oricum, având în vedere că ai nevoie de mult mai multe decât asta. Dar şi flotările te ajută.

Deci ai grijă să ai o alimentaţie adecvată şi bagă flotări.

Sau, în cazul în care părinţii tăi comunişti nu te vor lua la bătaie şi pentru asta, încearcă să-ţi improvizezi o halteră.

Ai nevoie de un suport, o bară metalică sau o coadă de lopată, de nişte bidoane umplute cu apă şi nişte ghiozdane mai vechi.
Pune bidoanele în ghiozdane, leagă ghiozdanele la capătul barei şi ridică la piept.

| VladXP explică:

Am uitat sa va spun sa stiti ca parinti me-i nu ma lasa nici la sala ca zice ca-i periculos dar eu rar mananc lapte sau lactate pentru ca ei nu prea imi cumpara lactate mai mult face mancare gatita? dar sa stiti ca eu pot sa fac si cu o gantera exerciti pentru piet dar pot sa fac pana la 5kg la o gantera dar merge totusi dar ideea este ca eu m-am masturbat atat de mult in cat osele mele imi pocnesc la fiecare miscare pe care o fac si eu daca ridic mau mult de 3kg pe o mana ma dor osele si nu prea pot sa fac exerciti din cauza oaselor doar eu iau calciu+D3 dar degeaba incerc sa le combin cu laptele dar tot asa ma simt nu stiu de ce dar cand iau calciu am luat odata 1900ml de calciu si tot ma dor oasele de la picioare pana la gat daca imi spuneti sa merg la doctor eu m-am dus de mai multe ori si imi spune sa mananc nu mai prosti cum ar fi? ciorba salata compot happy etc si vreau sa ma ajuta-ti va rog dati-mi ceva sfaturi va rog