Vorbeste cu ea pur si simplu. si spune`i ce simti. fa`o sa inteleaga ca intre voi ar putea fi ceva frumos daca ti-ar oferii aceasta sansa la care tu speri
Daca ea te place s'ar putea sa deschida ea un subiect de genul,, Tu mai simti ce simteai pentru mine" sau ai putea sa-ti iei inima'n dinti sa sa'i spui la sfarsitul intalnirii ca tu inca o placi foarte mult.
Buna ))) pai depinde. daca fata e sociabila nu ar trebui sa-ti faci griji in privinta temelor de discutie,de obicei totul vine de la sine,asta desigur numai in cazutl cind sunteti facuti unul pentru celalalt, in caz contrar plictiseala o sa v aimbratisheze pe amindoi si cit de mult nu te-ai concentra sa o cuceresti nu ai sa poti )) sper ca ti-am fost de ajutor, pa-pa
Pai spune-i! daca ti-a dat atunci de inteles ca te place nu-ti va fi greu sa vorbesti cu ea, in orice caz sunt 80% sanse sa te placa
O sa o aprobii in tot ce zice dai din cap si zice aha, mai spune-mi si daca te tine buzunaru iai ceva amuzant ieu stiu gen un breloc ceva
pe langa nota de plata pe care o platesti tu, doar sa nu o obisnuiesti cu chestii de astea
O sa o aprobii in tot ce zice dai din cap si zice aha, mai spune-mi si daca te tine buzunaru iai ceva amuzant ieu stiu gen un breloc ceva
pe langa nota de plata pe care o platesti tu, doar sa nu o obisnuiesti cu chestii de astea, o sa fie usor o intrebi de scoala una alta cum si ce pe mai incolo si o sa ai ce vb nu te teme, du-te intr-un parc dupa acolo o sa ma gasesti ceva subiecte in natura succes
Spune-i ca inca iti pasa de ea s ca inca o placi face to face...asa e cel mai bine...ea va vedea ca esti hotarat si ca tie chiar iti pasa de ea si poate se creeaza ceva
Pai deschide diverse subiecte. Intreab-o cum se simte dupa despartire,dai niste sfaturi daca crezi ca e cazul. Ce planuri de viitor are,etc. Dai de inteles ca si tu inca o placi si ca esti dispus sa incepi o relatie cu ea,daca si ea si-ar dori asta. Dar vezi cum i-o spui sau cum ii arati asta, nu o lua prea tare pentru ca se va gandi ca abia asteptai sa se desparta de el, si nici asa nu e tocmai ok. Spune-i ca ti-ar placea sa mai vorbiti.
Spune-i exact ceea ce simti. Spune-i ca iti pasa de ea si ca nu o sa o lasi sa sufere dupa fostul prieten. Apropie-te de ea! Mai ales daca sti daca ea simte ceva pentru tine. Simpla ta prezenta si vorbele pe care i le spui ca s-o linistesti o vor bucura si va capata incredere in tine. Succes!:*
AlexEjmecheru întreabă: