| Vadik a întrebat:

Sa uit pe fosta iubire ce trebuie sa fac? Sa incep alta realtie e o solutie? ce credeti?

Răspuns Câştigător
| Malvina24 a răspuns:

Sa nu stai sa te gandesti tot timpul la ea, fa-ti noi prieteni, iesi la plimbare, la cumparaturi, ocupati timpul liber cu orice altceva numai sa nu vb despre ea. O noua fata te-ar putea face sa uiti vechea relatie, asta merge de fiecare data si la mine a functionat!

Timpul este cel mai bun doctor in aceste situatii. Orice ai incerca nu da rezultate... O data cu trecerea timpului insa, mai mult ca sigur vei cunoaste si vei iubi pe altcineva. Oricum, nu am auzit inca sa existe dragoste fara suferinta, dar ele constituie o parte din frumusetile vietii! Tu i-ai daruit dragostea ta si ea nu a apreciat ceea ce simteai tu pentru ea deci nu te merita! Uita-te mai bine in jur, vei cunoaste pe altcineva care sa nu te mai raneasca si sa stie sa aprecieze iubirea ta. Ai putea incepe prin a uita de momentele cu ea, o vreme va fi greu mai ales la inceput apoi o sa vezi va fi mai bine! Cauta-ti o ocupatie, un hobby, invata ceva folositor. Evita sa mai vorbesti cu es sau sa va intalniti (asa nu o vei mai uita si vei suferi in continuare)Mereu este foarte greu sa uiti, sa nu suferi, sa nu regreti dar asta este viata fara toate astea nu ar mai fi!

11 răspunsuri:
| Dizzydizz a răspuns:

Nu nu nu

Asta in niciun caz.
Ascultama ca am facut la fel ca tine, numai ca in alta situatie.Si asta e cea mai proasta solutie.
Timpul vindeca ranile.Doar asteapta si cand crezi mai putin atunci il vei uita pe nefericitul ala.

| Vadik explică:

Pai cum sa procedez? dac vad o poza cu ea si turbez! vreau so uit! dar nu pot! dar si daca o s incep alta realtie nu stiu cum o s ma uit in ochii acelei fete! nu cred s pot! Deseori incurc numele unei fete cu numele ei! asta nu e bine deloc! nu stiu ce sa fac incotro s apuc! sunt distrus
sad

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Nu începe o altă relaţie! Asta-i clar că rişti s-o răneşti pe următoarea cu gândurile tale la fosta. Nu fă precum fătucile superficiale care cred că totul li se cuvine.
Ele sunt obişnuite să dea peste proşti care se gândesc la sentimentele lor dar la sentimentele tale nu se va gândi (cel puţin în prima fază) nimeni.
Timpul vindecă tot!

| claudia_7744 a răspuns:

Nu cred ca e o solutie sa incepi o relatie cu o alta tipa care poate nici nu te atrage si nu te face sa simti nimic. ia-ti o pauza de gandire poate asa ai so uiti acum depinde si cat tp ati fost impreuna pentru ca in unele cazuri sunt prea multe amintiri locuri mirosuri melodii tot iti poate aduce aminte de ea. dar daca o iubesti atata de mult dc v-ati despartitstraight face? poate si ea suferathinking
totusi daca vrei so uiti treaba cu o alta relatie nu mi se pare chiar buna. poti sati cuti in schimb dicstractii adica sa iesi cu mai multe.in acelasi timp sau chiar si cu baietii sa petreci mai mult timp in cercul tau de prieteni sa faci lucruri pe care nu le faceai cu ea.profita de burlacie cum se zicelaughingcauta sa gasesti cat mai multe avantaje pentru a fi singur:p! poti sa faci ce vrei fara sa dai explictii fara sa fi controlatchatterboxsa mergi mai mult la fotbal.nah mai gandeste-te si u la altelehee hee

| :*:*Dya:*:* a răspuns:

Nu stiu ce sa zic...am fost si eu in aceias situatie ca si tine, si tot la fel am zis ca daca o sa`mi fac un alt prieten o sa-l uit dar...degeaba! Tot ma gandeam la el :-

| Vadik explică:

Cel m tare ma tem ca s nu inceapa ea o realtie cu altul! si s ramin prost! sa se gindeasca c nu-s in stare sa am alta gagica! nust c s fac sad

| cocalaru a răspuns:

Timpu. am fost si eu in locul tau si tot asa sufeream. dupa un timp chiar nu mai simteam nimic pentru ea big grin

| ramitzu a răspuns:

E cea mai buna solutie sa gasesti pe altknv la care sa te gandesti... care sa merite iubirea ta. ca sa nu stai sa suferi. Eu am stat si am suferit fara nimeni si a fost mai rau.

| ღ {кαтαℓуηα} ♥ a răspuns:

Nu stiu daca exsista remedii!

| dianaBanana a răspuns:

Prietenii! ei te vor ajuta enorm, nici nu-ti dai seama cat de bine faci ak vb cu un prieten ...insa sa fie un prieten bun si daca cumva vei da peste cineva, iubesteo pentru ce eea nu ptc seamana cu fosta si eu sunt in aceeasi situatiewinking, trec peste insa am descoperit ca nu-l mai plac, nu pot sa ma gandesc decat maxim 5 min la el ca mi se duke gandu departe... dar discuta cu cineva nu cu noi, noi suntem straini. elibereazate si poate chiar miane iubirea iti a iesi in fata!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu pot sa-l uit nici dupa 15 ani. nici eu nu stiu ce sa fac, eu casatorita el casatorit si totul dintr-o greseala ca nu i-am spus cind trebuia ca il iubesc.