Ce aiureala... il lasi pe ala ca cica e urat pentru alalalt care de fapt e pervers. dar cica nu, nu e. e absolut perfect.
si asta ar trebui sa imi fie o parere despre fetele care au prieten si vor pe altu pentru ca?
Pai daca are o relatie de un an nu stiu daca ai vreo sansa cu el, sigur ca depinde si ceea ce simte pentru prieten lui, nu tie frica ca daca ii desparti o sa ti se intimple si tie asa ceva? Bun, nu mai conteaza asta, ai sa vezi si u cu timpu ce vrea mai sigur de la tine, daca chiar ii place de tine o va lasa pe prietena si va lupta, daca esti mai indrazneata ar trebui sa-i zici cati place, cine stie, poate ca veti fi impreuna pana la urma.Bafta!
Hi.
Deci, aveţi şanse foarte mari să fiţi în viitorul aproapiat împreună. Dar şi el are iubită şi e de 1 an împreună cu ea din câte am înţeles din text. Şi nu cred că ar lăsa-o aşa de repede. Dar dă semne că te place. Deci aveţi cele mai mari şanse.
Dar mai vezi pe parcurs.
Baftă!
Draga mea... daca il placi de ce sa nu fi cu el; vorbeste si intreaba-l daca te place... poate iese ceva:d
Dupa ce ai zis da te place omul, zi ca sa fiti impreuna si asa rezolvati misterul