Astea sunt chestii copilaresti Cand vei creste pe la 16-17 ani o sa razi cand iti amintesti...Totusi,trimite-i un mesaj si spune-i ca iti pare rau daca nu te,, iarta,, e chiar zgarie branza copilu asta. Oricum stai linistita nu poate sta suparata pe tine pana la adanci batraneti bafta!
@ marcus: Sincer mi-e foarte ruşine că sunt 'coleg' de ţară cu oameni ca tine. Dai dovadă de o prostie rar întâlnită. Nu vezi mă copil tâmpit câţi ani are? Fata a pus o întrebare şi aştepta răspuns, nu să-i spui tu că ai consola-o cu... o banană?! WTF, dude, eşti penibil.
Revenind la întrebare. Orice băiat s-ar fi simţit aiurea să-l chemi afară şi să-l laşi baltă, ştiu cum e. La faza asta i-ai demonstrat că puţin îţi pasă de el. Trebuia să-i spui atunci că-l placi, nu să aştepţi până a 10-a zi. Dacă tot ai nr. lui sună-l şi spune-i că-ţi pare rău. o.o"
Esti o mare proasta se joaca cu sentimentele tale 100% si-a dat seama ca il placi si de aia vrea sa se joace
Pai eu ca baiat imi place sa fac totul ca o surpriza sau ceva gen ii poti scrie pe mess ca il placi sh te pui pe invizibil vezi ce zice sau iti ceri scuze asa sau ii zici ca daca iese o sa aiba o surpriza si cand il vezi sari de gatul lui sh il pupi sau nu stiu. eu sunt cam traznit
Daca spui ca ai numarul lui, poti sa il suni si sa ii explici ce s-a intamplat acolo; Sau poti sa ii lasi la offline, pe mess. Stai linistita, ca v'a intelege el si ii v; a trece. Exact cum ne-ai povestit noua aici, ca te stresa jocul cu mingea, etc tot asa sa ii spui si lui.
Bafta
Daca as fi langa tine te-as consola cu o banana, saracuta de tine.
dacai' duci doru sugi o acadea pana la urmatoru
Hmm nu stiu ce sa zic dar fi atenta...incearca sa il intalnesti la magazin undeva oriunde ii zici ca nu ai vrut sa il superi si ca vrei sa te ierte... daca te iarta si asa va face daca o spui din inima (daca nu o face eu zic ca nu te merita dar ai zis ca e de trebuie). dupa ce tea iertat ii spui ca iti cam place de el si ai vrea sa stii daca sentimentul e reciproc (sau jucativa adevar si provocare si pune pe cineva sa il intrebe daca ii place de tine ) sper ca te-am ajutat bft si incearca daca nu merge revii aici si gasim noi ceva
Vezi poate stiu prietenii tai unde locuieshte
nu trebuie sa suferi atat, te va ierta odata si o data, nu´ti face griji
mult noroc :*
Anonima17191 întreabă: