| Andree_Antonia_1990 a întrebat:

Sa va povestesc ce-am patit poate ma ajutati cu vreo parere un sfat ceva.
Un baiat mi-a propus sa iesim cand vine in Bucuresti unde stau eu. Am acceptat. Bine, il cunosteam... adica il mai vazusem.
Am iesit ne-am plimbat 10 minute doar pentru ca era prea frig si am stabilit sa iesim diseara la o cafenea la un suc, el mi-a propus chestia asta. Se facuse ora, si nu mia mai dat nici un semn. Asa ca l-am sunat sa vad ce face, mi-a spus ca face baie si vine. L-am asteptat 2 ore si m-am hotarat sa ies cu prietenele daca tot eram imbracata. Am ajuns acolo, ma suna ma intreaba daca sunt in local i-am spus ca da a spus ca vine si el. Si peste jumate de ora ma suna si spune ca nu mai vine.
Nu stiu ce sa cred voi ce ziceti de ce na mai venit?

Răspuns Câştigător
| Zuzabaaa a răspuns:

Parerea mea este ca e un nesimtit si nu are bunele maniere si sa iti dau un sfat de acum incolo fa-i pe ei sa astepte nu ei pe tine fa-i sa plece inaintea ta de acasa ca sa nu iti mai traga o teapawinking

3 răspunsuri:
| Djlsghtnquuw a răspuns:

Ar trebui sa isi ceara scuze. Mi se pare ca e cam nesimtit, nu se tine de promisiuni. Aateapta sa iti dea el mesaj, nu il cauta tu.

| Danysan a răspuns:

E posibil sa fi aparut ceva de Moment sau ceva in Familie dar cert e ca un baiat care se zbate pentru a iesi cu tine nu face asta Intentionat in cazul in care nu poate sa vina. Calmeaz-te si o sa vezi ca o sa iesiti in curand.

| corhaz a răspuns:

Ce teapa ti-o dat.ai grija data viitoare