Din ce mi-ai spus nu cred ca ai putea sa fii prietena cu el. Te va dezamagi din nou.
Ca amici da, dar nu deveniti foarte apropiati ca a spus ca u il suni, nu il lasi in pace.
Eu cred ca nu merita. avand in vedere ce prostii inventa despre tine. e aiurea. daca face asa de unde poti sti ca poti avea incredere in el. eu l`as uita efectiv. NU merita!>
Ce rost are sa ai o relatie de prietenie cu un baiat care te-a mintit, te-a folosit (dandu-ti statutul rusinos de cealalata femeie, nerusinata care umbla dupa barbati care au relatii) si te-a ponegrit, incercand sa te puna intr-o situatie proasta mintind despre tine si actiunile tale? Iti dai seama ca asa te va trata mereu.
Da` traiesti cumva intr-o telenovela? sincer, povestea ta e ciudata, ai 11 ani. mi`e greu sa cred ca erai indragostita. e ciudat. si cam greu sa te`ndragostesti la 11 ani, pari totusi destul de inteligenta pentru varsta ta.
Daca el stia ca tu esti prietena iubitei lui LOGIC nu mai ramaneti nici macar prieteni.
daca el nu stia ca tu esti prietena cu iubita lui (cea din timpu` relatiei cu tine) atunci, puteti ramane prieteni, dar nimic mai mult. pentru ca te-a mintit cum tu nu minti, imi imaginez ca nici nu`ti place sa fi mintita, asa-i?!
Daca ar afla ai ei nu cred ca ar pedepsi-o pana la 18 ci pana la 30.Mai bine te duci la scoala, o sa ai timp de iubiti in liceu si de prieteni pana o sa te saturi.
Mutubal întreabă: