Eee
fata te place e clar
te place chiar un pic mai mult
si chestia cu jucatul cu paiul sau cu degetele pe sticla sau parul, ...sunt obisnuite.asa faci cand esti emotionata, cand oarecum vrei sa atragi atentia, nu stiu cum sa explic.
nici sa te arunci asa nici sa o lasi balta.cale de mijloc.sa o cunosti mai bine mai iesi cu ea. dar ai grija.
Faptul ca inca iti mai da semne de viata, inseamna ca te place.
Insa nu te arunca prea tare cu capul inainte, sa nu se joace cumva cu tine, si apoi sa suferi. Nu uita o vorba : "fetele sunt rele!"
Bine, nu toate! Dar te pot face sa suferi cand te astepti mai putin!
Buna ee ftte indragostita de tine fata nu pierde sansa si batate cu ea wai sh ce urat sa nu o pupi daca ea vrea p buze p buze pupo) bafta :*
Eu cred ca te place.Adica si faza cu sarutatul... o fata normala nu ar da semne de genul daca nu o intereseaza.Parerea mea.
Fata vrea sarutata si tu ce faci? Faza cu paiu - si eu fac asta si am 19 poate chiar era emotionata doar a iesit cu baiatu care-i place. Cand mai iesiti vorbeste cu ea fara ocolisuri. Poti s-o intrebi cam ce asteapta ea de la o relatie si de aici vezi cat de serioasa e in legatura cu tine. Faza cu sarutu pe jumatate exact asa a fost si la mine la prima intalnire. Eu cred ca vroia sa iti lase o impresie buna ca sa mai vrei sa iesi cu ea (eu asa am facut) nu toti baietii prefera stilu clasic, ea nestiind stilul tau nu a stiut sa te abordeze. Ai incredere in tine. Eu cred ca te place, dar nu stie cum sa te faca sa o placi. Mai mult curaj. Si pe mess poti sa te bagi si tu in seama...
Eu sunt baiat si dupa parerea mea eu zic ca te place dar cam si-o ia in cap, cred ca ar trebui sa ii impui o limita si ai putea sa ai o relatie cu ea sa vezi cum e, eu cel putin zic ca esti destul de norocos sa ai o asa fata langa tine.
Eu cred ca te place cat de cat... Daca vrei sa vezi mai multe continua cu iesirile in oras. Si vezi cum se poarta. Iar daca tuh ti la ea fa doar ce`ti spune inima.
Succes ... sa`mi zici ce s-a intamplat. mai facut curioasa
Cred ca vrea doar un cobai sa faca ''experimente'' pe el.Eu una nu as vrea o asemenea relatie.
Lol fata asta cade la picioarele tale si tu o ignori, mai bine as profita de ocazie in locu tau, iesi cu ea, plimbate...noroc cu ea.bft
Poi.De obicei baieti nu sufera.
De fapt eu sunt o pijtoaik de 15 ani
Dar totusi...
Daca te`ar place ar lasa sa treaca un timp, o fata nu se lasa asa usor
Doar cele [...]
Orkm inkearca sa vezi ce vrea
Si dupa un timp daca vezi ca merge treaba
Atunki Poti sa Sa te " indragostesti"
Sfatul meu : Nui aratha ca o placi... Duapaia o sa te manipuleze ...
Ai grija ce faci sh baftha!
Eu cred ca ar trebui sa vorbesti cu ea fara rusine despre aceste lucruri care te deruteaza si sa vezi cum reactioneaza. ce ti zice!
Emoticonurile si chestiile celelalte probabil in fata nu le-ar zice. Asa ca e mai fllirty pe mess. Clar te place.
Ea te place. O fata care nu vrea sa fie cu un baiat vb in sictir pe mess si nu trimite semne de genu [:* sai :X]. nu isi au rostu`. da ea te place si faptul` ca vb mai putin dupa prima intalnire e din faptul` ca era rusinoasa si nu mai stia ce sa zica parerea mea
beausingurlamasamea întreabă: