Vorbeste cu el despre problema asta. spune-i prin ce ai trecut si spune-i ca accepti doar daca isi da acordul ca te va intelege si nu te va lasa sa suferi din cauza lui oricear-fi. accepta. poate face si bine nu numai rau. bafta! funda?
Incearca pentru o perioada sa vezi "cel duce capul"poare el chiar vrea o relatie serioasa cu tine! Si fostul prieten...acum v-ati despartit, fiecare cu viata lui.dar... daca zici ca noua"iubire" a facut atatea pentru tine e un pas inainte.dar sa nu distrugeti o prietenie doar ca a fost un moft de al luitotusi sfatul meu e sa incerci sa vezi daca tinet pup
fundita?
Sunt de acord cu anutzica98. comunicarea este totul intr-o relatie . dar daca nu stiu.chair vrei o pauza( dupa parerea mea este mai bine asa, exact asta am patit si eu) spune-i frumos, ca poate mai asteptati putin timp, si pana aunci ramaneti prieteni si ii explici problema, dar s-ar putea sa il pierzi. tu alegi. sper ca te am ajutat
>
Se vede ca te place sincer stai cu el dar spune-i sa o luati mai usor deoarece ai avut parte de multe dezamagiri(Asa o sa si straduieasca sa fie mai bun).
anonim_4396 întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: